Odp: WOŚP 2012/2013/..........
lubię Was chłopoki
[Paul von Hindenburg w rozmowie z gen. Schleicherem i bp. Münsteru, 24-02-1931]
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » WOŚP 2012/2013/..........
Strony Poprzednia 1 … 7 8 9 10 11 … 41 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
lubię Was chłopoki
Panowie zostało 115 zł coś trzeba zalicytować czekam na propozycje
co bądź licytuj
Dokładnie wolna ręka coś tam upatrzysz.
http://aukcje.wosp.org.pl/stalowy-zesta … ce-i733201
Może w końcu spotkamy się w jakimś szerszym gronie forumowym i wykorzystamy?
witam za resztę która została kupiłem jescze dwie monety które wystawimy w przyszłym roku
http://aukcje.wosp.org.pl/2zl-wspaniala … sp-i766767
http://aukcje.wosp.org.pl/2zl-20-lat-wo … lu-i768015
zostało jeszcze parę groszy tak więc jeszcze dzisiaj coś kupię
Dziękuję wszystkim za udział w licytacjach. "Złoty Tłok" jest w końcu "nasz" jeżeli mogę tak napisać Wpłata od szeryfa wszystkich szeryfów, czyli od naszego Administratora, wpłynęła na konto WOŚP już w zeszłym tygodniu. Dostałem oficjalne tego potwierdzenie i wszystkim zainteresowanym udzielę je do wglądu. Zanim jednak "Złoty Tłok" trafi do Piotra, potrzebuję jeszcze dwóch-trzech dni, żeby dokończyć wszystkie ozdóbki i tabliczkę pamiątkową na tym Tłoku. To już nie zależy całkowicie ode mnie, bo robi to mój znajomy, też w ramach swojego wkładu na rzecz WOŚP i siłą rzeczy robi to po godzinach. Wiem, że dla fachowca jest to godzinka, góra dwie ale musimy go zrozumieć, bo to jest też bardzo zapracowany człowiek.
Dziękuję też za udział w licytacji wkładu filtra oleju i regeneracji wtryskiwaczy. Gratuluję zwycięzcom MarkowiPe i Ojanuszowi. Marek, wkład pojutrze powinien być u Ciebie, a Januszowe wtryskiwacze, zgodnie z umową, załatwimy w późniejszym czasie. Jeszcze raz dziękuję i gratuluje.
Przepraszam, że tak długo to trwało, ale ostatnio doskwiera mi notoryczny brak czasu. Ta więc "Złoty Tłok" od jakiegoś czasu już jest gotowy. Miałem nadzieję, że dostarczę go naszemu Szeryfowi osobiście i już nawet wstępnie się umawialiśmy, ale niestety nic z tego nie wyszło. Nadmiar obowiązków i zima trochę pokrzyżowały nam moje plany, tak więc Piotrze w najbliższym czasie "Złoty Tłok" dostarczy Ci jakiś kurier. Poniżej wklejam zdjęcie gotowego forumowego "Złotego Tłoka". Zdjęcie nie jest najwyższych lotów, ale to jedyne jakie w tej chwili mam. Przed wysyłką zrobię jakąś ciekawszą sesję.
Ładnie się prezentuje.A korbowód to też kogoś z forum.:)
Powiedzmy, że jest to korbowód z silnika PRZEMKA517STS i jest to taki mały wkład tego człowieka na ten szczytny cel i w jakimś sensie odkupienie win...
Chyba do końca świata i jeden dzień dłużej będzie przekazywał korbowody.;)
Dotarł tłok :smiley: w najbliższych dniach dołaczy do ciągników w logo forum jest okazały.
Uploaded with ImageShack.us
Tydzień temu u Piotra go oglądałem.Parę kilo ma .
Szefie ładnie sie prezentuje tłok i całe nowe zdjęcie.
Ttłok super intro na forum tyż klawe.
Owy tlok odzwierciedla sens i intencje tego forum - jest to sztandarowy emblemat tego forum dla użytkownikow sprzetu marki Fortschritt i nietylko?
A jak by jeszcze dodał sygnature WOŚP ?
Powoli zbliża się kolejny finał i tak sobie myślę, że może zamiast robić kolejny "Złoty Tłok", to wystawimy "nasz" na aukcji i spróbujemy go obronić. Jak go obronimy, to on dalej będzie "nasz", a jak nie obronimy, to zrobię nowy "Złoty Tłok" i wtedy zawalczymy o niego na kolejnym finale. Co o tym sądzicie? A może jakieś inne propozycje... Może np. "Złoty Lemiesz"?
Myslę Piotrze że Złoty Tłok już kojarzy się z naszym Forum, a lemiesz niekoniecznie...
Twoje rozwiązanie uważam za bdb.
Może złotą pompę bo ostatnio chłopaki wymieniają na potęgę.;)
Strony Poprzednia 1 … 7 8 9 10 11 … 41 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » WOŚP 2012/2013/..........
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo