Odp: Pług
Mało zdjęć zamieścił, coś te odkładnice cięnkawe . Drugie zdjęcie, druga odkładnica tak jak by się już strzępiła .
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Allegro i inne » Pług
Strony Poprzednia 1 … 5 6 7
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Mało zdjęć zamieścił, coś te odkładnice cięnkawe . Drugie zdjęcie, druga odkładnica tak jak by się już strzępiła .
http://tablica.pl/oferta/plug-obrotowy- … 023d0f6818
czy ktoś coś wie na temat tego pługa
Co sądzicie o tym pługu:
http://otomoto.pl/kverneland-A355037.html
Warto? W tym tygodniu będę go widział na żywo.
Jak na Kvernelanda to taki dość nietypowy... no nie wiem
Jest raczej malowany, więc sprawdź czy niespawany a najbardziej czy prosty. Na zdjęciach wygląda nieźle jak na tą kasę.
no nie wiem wygląda dobrze ale chyba nie będzie dobrze kryć
Po czym wnioskujesz, że nie będzie dobrze kryć?
Panowie spokojnie to nie jest Kverneland. To pług marki Dowdeswell, chcecie sprawdźcie sami. Miałem takie 5skibowe tylko sprzedałem. Będą kryły idealnie pod warunkiem, że wszystkie kąty są zachowane. Ja sprzedałem tylko dlatego że za 3 lata nie miałbym już czym orać. Ogólnie polecam ale nie za te pieniążki, o żeby 4 skiby kryły 323 muszą być już dobrze rozsunięte. Były ostatnio w okolicy 7 tys, ze wszystkimi elementami nowymi 5 skibowe także trzymajcie swoją gotówkę mocno. Maryush skąd dokładnie jesteś?
A on odkładnie to ma całe ? Tak jak bym widział wspawane nakładki .
Jestem z okolic Ryk. Jak dobrze pójdzie to niedługo będę miał Renault 110.54 i szukam do niego pługa. Myślę o pługu 4 skibowym, albo 4+1, bo pewnie na moich kawałkach to i piątkę Renówka pociągnie.
Tak ma wspawane już płaskowniki na odkładniach. Za takie pieniądze to już powinien być cały. Ja taki 5skibowy sprzedałem za 5tys, tyle dobrego że ma możliwość transportu na kole.
Jak by ktoś potrzebował to jest 5 skibowy Overum wszystko na phx za 3 tyś stan bdb tylko orać.
Strony Poprzednia 1 … 5 6 7
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Allegro i inne » Pług
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo