1,341

Odp: Pług

a tak z ciekawosci zapytam ,ziemie mam lekkie   zagłęboko nie morzna bo białe wyłazi  5 unia grudziądz ciagałem osiemdziesiatka i  dawała rade  do tej piatki ile moge dołozyc szerokosci  rzeby mojego slicznego zt 323, co niedawno nabyłem nie rozsmieszac (znaczy ile morze za koło lewe  przybierać  i na jakich biegach jeżdzić

1,342

3 skiby,  ma moich glinach  ciągałem 5  grudziądza 303 i miał lekko

Kto pyta jest głupcem przez pięć minut , kto nie pyta wcale jest głupcem przez całe życie
GG 5280421  Stosując się do zasad ortografii i interpunkcji wyrażasz szacunek wobec czytających Twoje posty

1,343

Pietia pochwal się co tam masz na oku za sprzęt?

E 516 na części
Telefon 695 076 269

1,344

Lechu w niedziele jade oglądać ale nie jestem zbytnio przekonany NH

1,345

Ile km ten NH

1,346

Pietia uwarzaj na NH

1,347

Co masz na myśli

1,348

silnik ok ale skrzynia ? większość skrzyń wytrzymuje około 10 000
a remoncik to wydatek około 15 000 zł
kumpel robi jako serwisant u osatka

1,349 Ostatnio edytowany przez Pietia (2013-10-25 23:46:32)

Jade obejrzec coś z Power Shift

Rozmawiałem z chłopakami z Rawicza i wszystko zalerzy jak była użytkowana nikt  nie da gwarancji że jest super ale mowili że zdazały się takie po 18 000 i pracowały super.
Dzięki Tomala ale to są tylko przymiarki chodzi mi po głowie przejście na bezorkowe i niestety 323 ma trochę za małą moc.
Podaj numer do kolegi serwisanta możę coś jeszcze podpowie

1,350

Ja CI nie odradzam NH wybór nalerzy do ciebie
Ja miałem na początku kupić NH (blisko serwis kolega serwisant) ale po miesiącach drapania się w głowe wybrałem ZETORA nowego

1,351

Wlasnie nie kazdego stac na nowy sprzet ale masz racje nowe to zawsze nowe kiedys myslalem o 1221 ale to jest 130 km. Praktycznie to samo co 323 moze troche mocniejszy

1,352

No to może 1523? A co do NH to jaki to ma byś model? Seria TM jak najbardziej polecenia. Pietia zapodaj sobie jakiegoś Case MAGNUM i będziesz miał traktor do konkretnej pracy
http://otomoto.pl/case-7220-pro-A183128.html
Takie coś i idzie jak burza

E 516 na części
Telefon 695 076 269

1,353

Mam kilku znajomych którzy wzieli nowe Zetory,potem żałowali,większość ma teraz NH lub Classa,sąsiad wziął Zetora bo części tanie a jego brat w tym samym czasie kupił NH, poczterech latach w Zetorze padła skrzynia,hydraulika a NH lata i robi robotę,a to wszystko zależy jak się trafi. W byłym pegerze  nie daleko mnie kupili 5 Kubot,latają nimi dwa lata i bardzo sobie chwalą za spalanie i niezawodność.

Transport lawetom do 10 ton 696364854 24 h

1,354

Nh chwalą sobie ludzie ... nawet te modele mixy z fordami

Każdy samochód może służyć Ci do końca życia... tylko wystarczy nim z...... smile

1,355

Ja nie mówię że NH to szajs tylko od paru lat mamy coraz więcej elektroniki i plastikowych elementów . Sprzęt jest obliczany na ileś tam moto godzin pracy i dlatego trzeba uważać z używkami bo potem wychodzi drożej nisz był jego zakup
Wszystko morze odmówić posłuszeństwa (nowy jak i stary)dużo zależy od użytkownika żaden nie przyzna się że żle go użytkował     
Kumpel kupił classa 2letniego a po pół roku włożył w niego prawie tyle co w niego włożył

1,356

tomala a co z tym pługiem na sprzedaz daz moze jakis link bo znależć nie moge

1,357

Ja mam do sprzedania pług 4 obrotową http://tablica.pl/oferta/plug-4-skibowy … 3TnYz.html

1,358

meder daj kilka fotek i pomyślimy
a jakie zakotrzebowanie na moc

1,359

Pług będzie do sprzedania trochę pużniej ale mój będzie droższy bo same elementy robocze w tamtym roku kosztowały mnie około 9tyś
Pług nie wymaga żadnego wkładu finansowego

1,360

9 tys za same elementy zapłaciłeś??? To chyba ze złota.