Odp: Ciekawe filmy, które warto obejrzeć.
O dwóch takich co poszli w miasto , wieczny student ( Van Vilder)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Pokój do pogawędek » Ciekawe filmy, które warto obejrzeć.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 … 7 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
O dwóch takich co poszli w miasto , wieczny student ( Van Vilder)
Chyba jak dla mnie best of the best "Wielki Szu"
wieczny student ( Van Vilder)
o boziu rewelacyjna komedia
"Efekt Motyla", również uważam za rewelacyjny film. Z ciekawszych, które przychodzą mi teraz na myśl, to również "Biały Szkwał" - zamiennie "Sztorm" (ten jest u mnie w ścisłej czołówce), "6 Zmysł", "13 Piętro", "13 Dzielnica", "Skarb Narodów", "Deja Vu", "W sieci zła" - z Azazelem w roli głównej..., "Pojutrze" - ten nawet tak jakby i trochę na czasie...
Z naszej klasyki, to także wszystkie stare hiciory ale również i te trochę nowsze, m.in., "E=mc2", "Poranek Kojota", "Chłopaki nie płaczą", "Killer", "Vinci", a z ostatnich lat to u mnie króluje "Testosteron"
Na ten rok zaplanowałem sobie powrót do "Psów", ciekawe czy się uda...?
w czwartek mamy same dobre pozycje do oglądania, widać, że święta. Na 1 tvp o 21.20 jest "Zielona mila", a na 2 tvp o 20.45 jes "Miś" POLECAM obydwa
dobry film kac vegas ,,, dziewczyna z ekstraklasy
niedziela wieczór na Polsat Film Hot Shots!
Na tvp1 właśnie zaczyna się "Skarb Narodów". Fajny film i bardzo go polecam...
Oglądałem ostatnio polski film "Lincz" polecam wszystkim. Same polskie realia.
Koledzy właśnie zaczyna się "rodzinka.pl" pt.: "Wakacje w Grudziądzu"...
Jako, że jest to moje miasto, to bardzo polecam ten odcinek. Ciekawe, co też tam pokażą ciekawego...?
jak to co?
"Śladami Harry`ego Pottera po Grudziądzu"
Cytadelę albo McDonalda
myślałem że zajadą jakimś Wartburgiem na serwis...
Teściowej brat mieszka w Grudziądzu, muszę go o flaszkę harahały ścignąć
Harahała... He, he:) Pierwszy raz w życiu słyszałem coś takiego. A najlepsze jest to, że po tym filmie wszyscy Grudziądzanie nagle dowiedzieli się, że mamy jakiś lokalny trunek, o którym w sumie nikt nigdy nic nie słyszał...
Myślałem, że filmik będzie fajny ale niestety zbyt wiele się spodziewałem. Na rynku ostatnio takie tłumy były z 40 lat temu, a teraz nawet jak nowy lumpex otworzą, to tylu ludzi w mieście się nie zobaczy. Najlepsze jednak było to, jak Boscy w ręcznikach kąpielowych wychodzili z hotelu położonego dobre 20 kilometrów od Grudziądza, prosto na plażę nad jeziorem położonym w środku Grudziądza... Żenada. No ale ta Harahała jednak była najlepsza Może to jest coś lokalnego, ale na pewno nie z Grudziądza. Jeżeli jednak miałbym coś polecić lokalnego, to polecam nasz majonez pomorski z Ocetixu. Wszelkie Winiary czy majonezy Babuni mogą się przy nim schować.
Tylko gdzie go upić?
Ja polecam keczup z włocławka
Poprawka, to nie jest produkt lokalny, a zwykły majonez sprzedawany w prawie całym raju. Fabryka tylko u nas stoi. Tu majonez otrzymał jakąś nagrodę - http://www.strefabiznesu.pomorska.pl/ga … 26572.html , a w googlech wygląda tak -
https://www.google.pl/search?q=majonez+ … mp;bih=809 .
A wracając do tej Harahały, to może to jest lokalny trunek z Rulewa? Tam gdzie Boscy spali i bawili się w parku linowym. Jak odwiedzę to miejsce, to na pewno będę szukał Harahały
Made in china http://www.youtube.com/watch?v=nVImL2aNxYk
Szukam tytułu serialu emitowanego w latach 90, był to serial na wzór macgyver, drużyny A. Pamiętam że początek był jak jakiś gość wpada hummerem H1 w bagno czy coś takiego i zawsze to było w napisach początkowych. Może ktoś coś kojarzy?
A nie był to Grom w raju z Hoganem?
Strony Poprzednia 1 2 3 4 … 7 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Pokój do pogawędek » Ciekawe filmy, które warto obejrzeć.
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo