Odp: problem z mf255
A tą ową zaślepkę to łatwo zauważyć ? Zbytnio nie rzuciła mi się w oczy .
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Ciągniki » problem z mf255
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
A tą ową zaślepkę to łatwo zauważyć ? Zbytnio nie rzuciła mi się w oczy .
ta zaślepka jest pod rozrządem, trzeba ściągnąć dekiel rozrządu potem rozrząd ,osłonę rozrządu i pod nią jest zaślepka przegniwa ona jak jeździ się na wodzie
Dzięki wszystkim !
Wymienial to ktoś? Jak z trawałością tego z grenne?
http://www.sklep-grene.pl/product_info. … _id/257504
A wałek na który to wchodzi?
u mnie w sklepie jest to ramie jak z trwałośćą nie wiem wiem że jest na to roczna gwarancja ,w rolmarze jest podobne i na moje oko troche lepiej wykonane ale i drosze koszt 140zł ,na pewno genowskie to import ale nie znaczy że lichy.Na produkty z grene mam rzadko reklamacje a jak już są to rozpatrywane są bez problemu
Krzysiek, jak chcesz to odstąpię Ci to ramię od swojego 203 z tym że mam tylko lewe jeśli jest jakaś różnica między nimi tylko musisz je sobie sam zdjąc bo ja próbowałem ale poległem bo się z leksza zapiekło ale za to jest oryginał angielskie.
jakość słaba sąsiad wymieniał również nie pasowało do końca odlewem inny kat
Jamir masz jedno na wałku rozumiem tak? czy masz więcej lewych?
JAk jest zapieczone tzn ze dobre....
Chyba musimy ubić interesa....
Krzysiek, mam tylko jedno lewe na plecaku w 203 tak kupiłem i tak jest i może przez to nie mogę sprzedac tego ferdka bo głupio wygląda z jednym.
Krzysiek, jak coś to wczoraj psiknąłem WD może rdza odpusci, nie wiem czy jest jakaś różnica między prawym i lewym bo mi to wygląda tak że pasuje na obie strony.
popatrze u siebie. Szkoda WD palnikiem go..... A ile chcesz za to? I cały ciągnik idzie na części?
Krzysiek, tylko z uprzejmości zaproponowałem to ramię bo ferdka nie rozbieram, za dobry jest żeby mu życie odbierac a co do ceny to sam określ ile jest warte no i pytanie jeszcze czy będzie chciało zejśc bo palnik odpada osłabi materiał.
grzej tylko nie za mocno.....
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Ciągniki » problem z mf255
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo