Odp: ceny ziemi
Klient nasz pan chcesz łąki no to się znajdą...
Telefon 695 076 269
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » ceny ziemi
Strony Poprzednia 1 … 8 9 10 11 12 … 33 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Klient nasz pan chcesz łąki no to się znajdą...
Wiem gdzie te zdjęcie było zrobione ale z tego co wiem to ta działka nie jest na sprzedaż i nie będzie,a po drugie to ona należy do gościa mocno zagorzałego w uprawę więc to jakaś ściema.Po drugiej stronie miała to spółka z Piaseczna co z chleba spiryt robili ale tam to ugór teraz więc może tu fotkę zrobili dziwne.
Piszesz o Zauskach ?
Dokładnie ale to jest zdjęcie pola Bolka T.
I odpisal :Biuro w Myszkowie , a dokładna lokalizacja gruntów po podpisaniu umowy, prowizja jest. Poza tym telefon - najlepiej stacjonarny , adres , kto..
Faktycznie Bolek to tego za żadne skarby nie sprzeda zwłaszcza że córa przejmie biznes .
równeiż nadziergałem do gościa o grunty pod legnicą gośc to samo chce adres gmina nazwisko itp .... i równiez podpisał myszków
a dokładna lokalizacja gruntów po podpisaniu umowy,
dobre kup pan kota w worku
Przekręt jak nic
oto konwersacja gość sciemnia więc i ja
Witam panie Staszku jestę zainteresowany tym całym areałem w okolicy LEgnicy może pan podac namiary na te działki chchaiłbym je obejrzeć i Spotkać by dogadać warunki transakcji ? Prosze podac jakies namiary Gdzie się możemy spotkac
Jeszcze 78 ha ; 202 ha ;
Kto chce kupić ? Poproszę o kpl. danych , jakie gospodarstwo ,
gdzie mogę sprawdzić dane... gmina? Telefon stacjonarny ..etc.
Myszków.
Kto chce kupić Wie pan zbytnio nie podaję danych bezpodstawnie ale mam aktualnie 300ha jestę ze strzegomia więc do LEgnicy mam blisko Bo to przypomina mi Rosyjską ruletkę ... może się uda
Chciał bym pierw zobaczyć gdize sa posadowione owe działki by sprawdzić czy żeczywiście one są i w jakim obecnie stanie urzytkowania
Zawsze istnieje ryzyko że się nie spodoba ..... ja mam towar , Pan chce kupić....może Pan zamówić konkretne grunty , konkretną bonitację , konkretne powiaty .
Dane mnie mało interesują , raczej czy Pana stać na zakup.
Biuro jest na rynku od lat, ale bez umowy nie ruszymy .
Notarialnej .
Data: dzisiaj, 20:25 Twoja odpowiedź
Proszę podac namiary na pana biuro a się tam zjawie osobiście bedzie pan wiedział z kim rozmawia a jak z kim mam doczynienia ryzyko ok ale kupowanie kota w worku jest w tych czasach nie bardzo opłacalne tym bardziej iż tu chodzi o zdziebko większa sumkę niż do tej pory
Więc czekam na podanie namiarów na pana bo wkoncu chce pan podpisac umowe i będziemy rozmawiać
BPN Myszków .
Dolnośląskie - 74 ha , 202 ha ; 113 ha
resztę ofert ( 14 szt ) trzeba sprawdzać czy aktualne...ale to nasza sprawa
o u mnie podobnie ta rozmowa się skończyła, to kto ile kupuje ? jakoś sie podzielimy
Kiedyś pewien francuski biznesmen w podobny sposób sprzedał wieżę eiffla na złom.
no doba a jak się ma 75 ha za jednego melona 5i6 klasa to jest chamstwo
bo jak się ma nawet 3 klsa do 5 czy 6 a różnica w cenie nie wielka
gośc napisał iz jest z firmy ..... bpn myszków .... więc wysłałem im Meila z ogłoszeniami typka jak nie jest od nich to zrobią z tym porządeczek bo to lekkie przegięcie
To pisz co tam wyszło bo ciekawi mnie ta sprawa
napisałem do goscia kolejną sciemkę iż mam możliwośc skołowania kwoty na owe działki i gdzie możemy się spotkać heheh a tamci z myszkowa się nic nie odzywają
mam wrażenie ze gość zaprponuje iź prześle nr konta i umowe pocztą hahaha :uuuu:
napisałem do goscia kolejną sciemkę iż mam możliwośc skołowania kwoty na owe działki i gdzie możemy się spotkać heheh a tamci z myszkowa się nic nie odzywają
mam wrażenie ze gość zaprponuje iź prześle nr konta i umowe pocztą hahaha :uuuu:
cos tu nie tak
Ok .
Proszę o tel. kontaktowy ,
w sprawie wypłacalności ...może być pismo z banku ew. jakieś dotacje już Pan brał - więc papier z agencji na pewno Pan ma , i jest na ich stronie z dotacjami , zawsze to jakaś informacja że mamy do czynienia z poważnym człowiekiem .
W sprawie finansów musi się Pan jakoś wykazać .
Na ładne oczy nic Pan nie załatwi . Jeżeli bank poświadcza - to proszę podać jaki , może jest w na naszym terenie , zabezpieczymy naszą prowizję i transakcję przez bank .
Wszyscy będą zadowoleni....prowizji musimy pilnować , bo za dużo cwaniaków na rynku.
Już pisałem firma ... BPN Myszków
ul.Kwiatkowskiego - tel na stronie ...sprawdzi Pan w internecie .
co wy o tym sądzicie ??
w takich sprawach to tylko można rozmawiać twarzą w twarz.
Czy warto nabyć kilka ha ziemi 6 klasa, przebija na niej piasek, niby okazja ale nie mam pomysłu jak to zagospodarować co posiać na takiej glebie. waluta 22 tysiaki jak na moje okolice to taniocha, bo gleba chodzi po 50...
wiem że są tacy co zawsze wezmą, al czy to ma sens, chyba odpuszczę.
Posadź las .
otwórz żwirownie
kos trawe i bierz dopłaty
Strony Poprzednia 1 … 8 9 10 11 12 … 33 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » ceny ziemi
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo