181

Odp: ceny ziemi

Klient nasz pan smile chcesz łąki no to się znajdą...

E 516 na części
Telefon 695 076 269

182 Ostatnio edytowany przez scoda19 (2013-12-10 20:30:05)

Wiem gdzie te zdjęcie było zrobione ale z tego co wiem to ta działka nie jest na sprzedaż i nie będzie,a po drugie to ona należy do gościa mocno zagorzałego w uprawę więc to jakaś ściema.Po drugiej stronie miała to spółka z Piaseczna co z chleba spiryt robili ale tam to ugór teraz więc może tu fotkę zrobili dziwne.

183

Piszesz o Zauskach ?

184

Dokładnie ale to jest zdjęcie pola Bolka T.

185

I odpisal  :Biuro w Myszkowie , a dokładna lokalizacja gruntów po podpisaniu umowy, prowizja jest. Poza tym telefon - najlepiej stacjonarny , adres , kto..

mdw

186

Faktycznie Bolek to tego za żadne skarby nie sprzeda zwłaszcza że córa przejmie biznes .

187

równeiż nadziergałem do gościa o  grunty pod legnicą   gośc to samo chce adres gmina nazwisko itp .... i równiez podpisał myszków

Każdy samochód może służyć Ci do końca życia... tylko wystarczy nim z...... smile

188

yokoslaw napisał/a:

a dokładna lokalizacja gruntów po podpisaniu umowy,

dobre kup pan kota w worku

Rolnik z powołania:-)

189

Przekręt jak nic 
oto konwersacja   gość sciemnia więc i ja

Witam panie Staszku jestę zainteresowany tym całym areałem w okolicy LEgnicy może pan podac namiary na te działki chchaiłbym je obejrzeć i Spotkać by dogadać warunki transakcji ? Prosze podac jakies namiary Gdzie się możemy spotkac

Jeszcze 78 ha ; 202 ha ;

Kto chce kupić ? Poproszę o kpl. danych , jakie gospodarstwo ,
gdzie mogę sprawdzić dane... gmina? Telefon stacjonarny ..etc.

Myszków.

Kto chce kupić Wie pan zbytnio nie podaję danych bezpodstawnie ale mam aktualnie 300ha jestę ze strzegomia więc do LEgnicy mam blisko Bo to przypomina mi Rosyjską ruletkę ... może się uda
Chciał bym pierw zobaczyć gdize sa posadowione owe działki by sprawdzić czy żeczywiście one są i w jakim obecnie stanie urzytkowania

Zawsze istnieje ryzyko że się nie spodoba ..... ja mam towar , Pan chce kupić....może Pan zamówić konkretne grunty , konkretną bonitację , konkretne powiaty .

Dane mnie mało interesują , raczej czy Pana stać na zakup.

Biuro jest na rynku od lat, ale bez umowy nie ruszymy .
Notarialnej .

Data: dzisiaj, 20:25 Twoja odpowiedź

Proszę podac namiary na pana biuro a się tam zjawie osobiście bedzie pan wiedział z kim rozmawia a jak z kim mam doczynienia ryzyko ok ale kupowanie kota w worku jest w tych czasach nie bardzo opłacalne tym bardziej iż tu chodzi o zdziebko większa sumkę niż do tej pory
Więc czekam na podanie namiarów na pana bo wkoncu chce pan podpisac umowe i będziemy rozmawiać

BPN Myszków .

Dolnośląskie - 74 ha , 202 ha ; 113 ha

resztę ofert ( 14 szt ) trzeba sprawdzać czy aktualne...ale to nasza sprawa

Każdy samochód może służyć Ci do końca życia... tylko wystarczy nim z...... smile

190

o u mnie podobnie ta rozmowa się skończyła, to kto ile kupuje ? jakoś sie podzielimy smile

mdw

191

Kiedyś pewien francuski biznesmen w podobny sposób sprzedał wieżę eiffla na złom.

192

no doba a jak się ma 75 ha za jednego melona  5i6 klasa to jest chamstwo
bo jak się ma nawet 3 klsa do 5 czy 6 a różnica w cenie nie wielka

193

gośc napisał iz jest z firmy .....   bpn myszków .... więc wysłałem im Meila z ogłoszeniami typka   jak nie jest od nich to zrobią z tym porządeczek  bo to lekkie przegięcie

194

To pisz co tam wyszło bo ciekawi mnie ta sprawa

mdw

195

napisałem do goscia kolejną sciemkę iż mam możliwośc skołowania kwoty na owe działki i gdzie możemy się spotkać big_smile  heheh a tamci z myszkowa się nic nie odzywają

mam wrażenie ze gość zaprponuje iź prześle nr konta  i umowe  pocztą big_smile hahaha :uuuu:

196

wojtas napisał/a:

napisałem do goscia kolejną sciemkę iż mam możliwośc skołowania kwoty na owe działki i gdzie możemy się spotkać big_smile  heheh a tamci z myszkowa się nic nie odzywają

mam wrażenie ze gość zaprponuje iź prześle nr konta  i umowe  pocztą big_smile hahaha :uuuu:

cos tu nie tak 

Ok .
Proszę o tel. kontaktowy ,
w sprawie wypłacalności ...może być pismo z banku ew. jakieś dotacje już Pan brał - więc papier z agencji na pewno Pan ma , i jest na ich stronie z dotacjami , zawsze to jakaś informacja że mamy do czynienia z poważnym człowiekiem .

W sprawie finansów musi się Pan jakoś wykazać .
Na ładne oczy nic Pan nie załatwi . Jeżeli bank poświadcza - to proszę podać jaki , może jest w na naszym terenie , zabezpieczymy naszą prowizję i transakcję przez bank .
Wszyscy będą zadowoleni....prowizji musimy pilnować , bo za dużo cwaniaków na rynku.

Już pisałem firma ... BPN Myszków
ul.Kwiatkowskiego - tel na stronie ...sprawdzi Pan w internecie .

co wy o tym sądzicie ??

197

w takich sprawach to tylko można rozmawiać twarzą w twarz.

Czy warto nabyć kilka ha ziemi 6 klasa, przebija na niej piasek, niby okazja ale nie mam pomysłu jak to zagospodarować co posiać na takiej glebie. waluta 22 tysiaki jak na moje okolice to taniocha, bo gleba chodzi po 50...
wiem że są tacy co zawsze wezmą, al czy to ma sens, chyba odpuszczę.

Ten Adolf Hitler to dziwny człowiek. Nigdy nie zostanie kanclerzem, najwyżej ministrem poczty, a i to bardzo wątpliwe! To tylko zarozumiały Czech, który wynurzył się z rynsztoka. Że ludzie się go boją, oto czego nie mogę pojąć! Najdalej za rok zostanie zapomniany, a o jego partii, młodych łobuzów nikt nawet nie będzie mówił.”
[Paul von Hindenburg w rozmowie z gen. Schleicherem i bp. Münsteru, 24-02-1931]

198

Posadź las .

199

otwórz żwirownie

200

kos trawe i bierz dopłaty

Rolnik z powołania:-)