Odp: Ceny Usług
Leszek do może być szansa dla ciebie suszyć ile się da i dla siebie i na usługi i trzymać też to może suszarnia zarobi ładny grosz.Powodzenia.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » GIEŁDA » Ceny Usług
Strony Poprzednia 1 … 13 14 15 16 17 … 21 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Leszek do może być szansa dla ciebie suszyć ile się da i dla siebie i na usługi i trzymać też to może suszarnia zarobi ładny grosz.Powodzenia.
Wiecie ile kosztuje remont kapitalny silnika u 30-ki oraz renimacja elektryki i przedniego mostu ? Interesuje mnie sama robocizna .
na spokojnie max 3 dni za samom skrzynię gościowi kiedys mechanicy powiedzieli 700zł
Ja za taką usługę w c-330 biorę 1200 zł plus części.
Marcin to tani nie jesteś , w c-330 skrzynie robi się 1 dzień na kolanie.
Paweł ja podałem cenę za remont kapitalny silnika instalacji i osi przedniej a remont skrzyni kosztuje u mnie 600 zł plus części .Części kupuje sam.
A to sory żle zrozumiałem , 600 stówek za skrzynie to ok.
Ja robiłem silnik 330 w Szczytnikach pod Kaliszem.Kosztowało mnieto 2000 ale robione było wszystko pompa paliwa. planowana głowica i blok nowe wtryski nowe sprzegło i najlepsze jest to ze daja gwarancje na rok.Malowanie z całkowita wymiana elektryki 1500zł.Chodzi juz 3 lata i jest ok.
Dzięki koledzy .
ale czemu ktoschce oddac C330 komus do remontu jak zrobi to sam s jaka satysfakcja
)
Dwie lewe ręce ? albo obrzydliwie bogaty ? ale nic nie pasuje do Sebastiana .
Chrzestny oddał bo sam nie był wstanie tego zrobić . A pytałem się żeby się jakoś rozliczyć . No ale fakt było roboty dla dwóch ... Pierwszy raz miałem doczynienia z c 330 . Powiem jedno 30-tka twarda jest , odlewy ma zaje..te nie to co 255 . Była ugotowana na twardo aż staneła . Po tem woda w oleju aż siwa maź wylazła korkiem , mimo to chodziła w cyklopie 3 dni . Po rozebraniu nie było tragedi jak się podziewaliśmy . Nie wiem czy mój ferdek by to tak dobrze zniósł ... Jestem pełen podziwu jeśli chodzi o sprzęt i operatora .
PS .
Ojciec ją składał głównie ja tylko pomagałem .
C330 i C325 to najtwardsze sprzety ursusa ...
a 328 to co?? mój ciapajek to teraz tylko w kanale gnój wypycha i do lasu po opał jeździ, czasem aż mi go szkoda jak ma cały bok osrany ale myjka potrafi zrobić cuda
a no przepraszam zapomniałem o jedym weteranie
dostałem propozycje wykoszenia nieuzytku chaszcze i trzcina miejcami na dwa metry. bedzie tego z hektar , raczej to trzeba recznie zrobić ile za takie coś zawołać?
za wycięcie trzciny 3 piłami mechanicznymi około 40ar wzieliśmy 1500zł zajeło nam to 3 dni takie porównanie
no właśnie to taka działka. tak właśnie miałem 3 tysie zawołać , ale nie wiem czy sie podejme
Za trzy tysiące to mógłbym na kolanach ciąć. Oczywiście jeżeli miałbym to kosić spalinową.
ja za 10 arów wziałem 300 zł do usunięcia jerzyna i krzoki, jerzynę ładnie gruber pozbierał a krzaki piłą na pół metra a reszte linką z korzeniami do czysta
Strony Poprzednia 1 … 13 14 15 16 17 … 21 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » GIEŁDA » Ceny Usług
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo