Temat: Różne pługi obrotowe.
Które pługi obrotowe polecacie?? Który wybrać: Vogel&noot, Akpil czy Agrolux. Interesuje mnie 4 obrotowa.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Pługi » Różne pługi obrotowe.
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Które pługi obrotowe polecacie?? Który wybrać: Vogel&noot, Akpil czy Agrolux. Interesuje mnie 4 obrotowa.
kverneland
Jak z tych trzech to Vogel choć nie znam go . Ale za to polskie znam to wiem... A to ma być nowe czy używane ?
ehh pytanie dobre ale jeszcze lepsze to jak zwykle ile chcesz na to kasy przeznaczyc ... jeśli znasz na to odpowiedź to jest podobny watek o tym gdzie jest rozpisywane o plugach chyba wszystko
Wie ktoś, kto w Polsce jest dilerem maszyn marki Agrolux??
Mam kumpli co wzięli na PROW Vogel&Noot i Gregoire Besson. Panowie z gównolitu towar, lepiej kupić poniemieckie używane niż to nwe.
agrolux to overum a jak chcesz dobry pług to szukaj kuhna albo potingera a nie plugopodobne wynalazki lemken też dobry ale ceny części powalają kvernelandy pękają podobnie rabewerki. mam do sprzedania agromasza 4 obrotowy za 15tys rocznik 2011 i nie pytajcie dlaczego. jak szukasz coś taniego kumpel ma demblona 4 niczego sobie coś tam jeszcze poorzesz nim
ja mam 4 eberhrdta do sprzedania jak by co
mam do sprzedania agromasza 4 obrotowy za 15tys rocznik 2011 i nie pytajcie dlaczego
masz go na bezpieczniku czy resorze ? napisz coś o tym pługu.
agrolux to overum a jak chcesz dobry pług to szukaj kuhna albo potingera a nie plugopodobne wynalazki lemken też dobry ale ceny części powalają kvernelandy pękają podobnie rabewerki. mam do sprzedania agromasza 4 obrotowy za 15tys rocznik 2011 i nie pytajcie dlaczego. jak szukasz coś taniego kumpel ma demblona 4 niczego sobie coś tam jeszcze poorzesz nim
Pottinger servo 25 znajomemu się posypał....
potinger miałem na myśli serie 35. agromasz jest na kołku i jak napisałem to wyrób pługopodobny i jak stwierdził przedstawiciel firmy co by pan chciał za te pieniądze (podejście do klienta mają dobre ale wyroby nie dopracowane)
U nas Kuhn wszyscy targają
teraz jak chcesz by pług orał a nie przesówał to musisz cięzkie pieniądze wyłożyć ... lepiej kupić stary ale dobry niż nowy ale hu...
ja użytkuje overuma jestem z niego zadowolony
Dzięki wam za opinie. Bym się wpierdo.. po same uszy.
Mam kumpli co wzięli na PROW Vogel&Noot i Gregoire Besson. Panowie z gównolitu towar, lepiej kupić poniemieckie używane niż to nwe.
Mam gregoire juz pięć lat, nie wiem jak vogel not ale mój jest nie do zajechania , lasy nim orałem, i jeśli on jest z gównolitu to wszystkie inne chyba z plastiku, gregoirany to najlepsze pługi. Sasiad teraz kupil akpila i smiech na sali, ładniej mił zaorane b -201, można powiedzieć że przesuwa ziemie.
yokoslaw a masz go z przedpłużkami czy ścinaczami? Znajomy miał na testach gregoire besson z przedpłużkami to mówił że przy oraniu kukurydzy co na ziarno to tragedia była z zapychaniem. Ostatecznie kupił Lemkena ze ścinaczami i zaorane idealnie, nic nie wystaje. Tylko cena lemkena właśnie
Nie mam scinaczy ani przedpłużek, na hydrailcznych zabezpieczeniach, pakosy slomy można orać nim Ja dałem za niego w 2008 46 tys, z tego co się orientuje dzisiaj trzeba dać koło 70 tys.
cena takiego pługa to nieporozumienie, tona i trochę żelastwa, do tego parę siłowników i węży i tyle kasy za to
Polecam pługi marki Dowdeswell i Ransomes. Miałem wcześniej i pięknie orzą, lekko idą w ziemi i mają części dość tanie w porównaniu do niektórych marek.
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Pługi » Różne pługi obrotowe.
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo