Odp: Jakimi furamin jeździcie
Ładny ! Ale co to za marka ? VW ?
Jaka marka by nie była - moje gratulacje.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Pokój do pogawędek » Jakimi furamin jeździcie
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 … 10 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Ładny ! Ale co to za marka ? VW ?
Jaka marka by nie była - moje gratulacje.
dokładnie volkswagen transporter T4 dzięki
KARLOSKU! Moje gratulacje, super fura, szkoda tylko że nie dieselek, ale co tam, ważne że biały no i ospojlerowany super się prowadzi takiego T4, czy to Caravela jest?
A co do BMW kolegi łaszczuś, to zdecydowanie za mały silnik jak przy BMW, min 2 litry, wtedy dopiero czuć moc, nie wspominając już o bolidzie z silnikiem pow 3 litrów ale mimo wszystko równierz gratuluje zakupu
Ja aktualnie jestem na etapie tuningu mojego peugeota 205, przód auta posadziłem na glebe, tzn jest obnizony i utwardzony, na tył dostał obuw 205/50/15, oraz poszerzony rozstaw kół ale jeszcze musze amorki GTI zamontować, na tylną klape założyłem BIG lotke , oraz BIG końcówe tłumika wewnątrz mam już kierownice sportową skórzaną, o średnicy 30 cm, zamówiłem też fotele kubełkowe skórzane, w tygodniu powinny dojechać, pozatym zamontowałem filtr paliwa o większej przepustowości i jestem na etapie myślenia nad zamontowaniem innego filtra powietrza zaraz przy kolektorze ssącym, ale muszę się uporać z wężykami od podciśnienia, gdzieś muszę je podłączyć, stąd myślenie.
jak dla mnie to lekkie przegięcie ten zderzak ale co kto lubi
teraz wygląda trochę dziwnie ale zobaczymy jak będzie się prezentowała całość
Przecież to surowy zderzak ze spojlerem. Będzie odpowiednio pomalowany, to przestanie bić po oczach. Dostanie nowy lakier na maskę i zderzak, nowe logo - malina !
dobrze że zima się skończyła bo za pług mógłbyś robić
wv golf 1,6+gaz 390tysiaków przejechane ale się kula bezproblemowo wv wiesz co masz:lol:
to ładnie masz najechane ja mam II TD najechane 330 tys nie narzekam http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/11d … 70926.html
Astra 1,6 HB gaz na sekwencji 100tyś przejechane
mam pytanie. czy ktoś może wie ile w roku 1990 był wart nowy polonez z tego rocznika i robur skrzyniowy także z tego rocznika?
robur to niewiem ale poloneza tato kupił za piędziesiąt dwa miliony zł.dokładnie w sierpniu 1990r.i była to już przejściówka z nowszym tyłem
hehe jak kosmicznie te ceny brzmia:D teraz hehe
heh chciałbym sie pochwalc ze własnie zostałem włascicielem hondy accord z 97r 2.0 16V i gaz jutro moze dodam fotki jak zrobie
gratulacje acord fajna bryczka tylko jak dla mnie za mała ale podoba mi się
nio to jest sie czym chwalic
czekamy na fotki
Ta kierowniczka troche nie bardzo przydalo by się coś jeszcze do niej albo oryginał
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 … 10 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Pokój do pogawędek » Jakimi furamin jeździcie
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo