Odp: Dopłaty
decyzjię za obszarówkę już miesąc mam a kasy nie
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » Dopłaty
Strony Poprzednia 1 … 32 33 34 35 36 … 50 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Nie jesteś sam!
U mnie dopłat brak..... już zjedzone. Czekam na następne za ten rok:-)
Ja tam nie mam złudzeń koniec kwietnia.
ja dostałem RŚ a z obszarowych tylko decyzje
wszędzie tak z tymi dopłatami jest... Moja ciotka dzwoniła do warszawy i powiedzieli jej ze do końca czerwca mają czas aby wypłacić wszystkie i im się nie śpieszy jak na razie...
Ja już dopłaty wydałem ...
Co kupiłeś pochwal sie
Koledzy, jak to jest? Pod koniec grudnia wpłynęła mi część dopłat, mianowicie "uzupełniająca płatność obszarowa" zaś drugiej części " jednolitej płatności obszarowej" nie ma. Do tej pory przelewy przychodziły jednego dnia. I stąd moje pytanie. To jest jakaś wypłata w ratach, czy trzeba będzie wybrać się do agencji i wyjaśnić tą sytuację?
tak wypłacają w ratach
Co kupiłem ? Nawozy ...
U mnie tak samo jak u PawłaS.64
To była jakaś zorganizowana akcja
Która może potrwać do czerwca - generalnie ARIMR zbytnio się nie spieszy z wypłatami dla rolników teraz przysyłają zawiadomienia o modulacji dopłat ?
Ja dostałem wczoraj decyzję. Przez modulację 1300 zł w plecy .....
Decyzje dostałem ,1800 w plecy przez modulacje.
Ja mam już dopłaty na koncie,wypłacone były w dwóch ratach w tych samych dniach jak u MAREKPE i PawełS.64.
A dostał ktoś podstawowe dopłaty bez decyzji?
Lechu nic w tym nadzwyczajnego po prostu cie nie obrąbali i dlatego przyszła kasa a nie decyzja, teraz jak nie ma zastrzeżeń do wniosku to dostajesz bez decyzji.
ale polecam wybranie się do biura i zamówienie wersji papierowej, zawsze jest papier.
kasy też nie mam jeszcze za podstawowe, jak narazie dostałem tylko decyzje i kase za ONW
kiedy beda pieniadze?!
Strony Poprzednia 1 … 32 33 34 35 36 … 50 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » Dopłaty
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo