661

Odp: Dopłaty

decyzjię  za obszarówkę już miesąc mam a kasy nie

662

Nie jesteś sam!

Małe świństwa mówi się głośno... Wielkie - szeptem. Prawdy natomiast nie mówi się w ogóle. Kto wie czy każda prawda nie jest w gruncie rzeczy największym świństwem? więcej
Marek Hłasko - Ósmy dzień tygodnia

663

U mnie dopłat brak..... już zjedzone. Czekam na następne za ten rok:-)

Lepiej być nie może, co będzie się okaże....

664

Ja tam nie mam złudzeń koniec kwietnia.

665

ja dostałem RŚ a z obszarowych tylko decyzje

Rolnik z powołania:-)

666

wszędzie tak z tymi dopłatami jest... Moja ciotka dzwoniła do warszawy i powiedzieli jej ze do końca czerwca mają czas aby wypłacić wszystkie i im się nie śpieszy jak na razie...

667

Ja już dopłaty wydałem ...

" Czasem trzeba zrobić krok w tył  by móc zrobić dwa do przodu . "

668

Co kupiłeś pochwal sie wink

mdw

669

Koledzy, jak to jest? Pod koniec grudnia wpłynęła mi część dopłat, mianowicie "uzupełniająca płatność obszarowa" zaś drugiej części " jednolitej płatności obszarowej" nie ma. Do tej pory przelewy przychodziły jednego dnia. I stąd moje pytanie. To jest jakaś wypłata w ratach, czy trzeba będzie wybrać się do agencji i wyjaśnić tą sytuację?

670

tak wypłacają w ratach

671

Co kupiłem ? Nawozy ...

" Czasem trzeba zrobić krok w tył  by móc zrobić dwa do przodu . "

672

U mnie tak samo jak u PawłaS.64
To była jakaś zorganizowana akcja big_smile

Małe świństwa mówi się głośno... Wielkie - szeptem. Prawdy natomiast nie mówi się w ogóle. Kto wie czy każda prawda nie jest w gruncie rzeczy największym świństwem? więcej
Marek Hłasko - Ósmy dzień tygodnia

673

Która może potrwać do czerwca - generalnie ARIMR zbytnio się nie spieszy  z wypłatami dla rolników teraz przysyłają zawiadomienia  o modulacji dopłat ?

674

Ja dostałem wczoraj decyzję. Przez modulację 1300 zł w plecy .....

675

Decyzje dostałem ,1800 w plecy przez modulacje.

Nie ma że się nie da, jak się nie chce to się nie da...;)

smile E-516 na części. smile

676

Ja mam już dopłaty na koncie,wypłacone były w dwóch ratach w tych samych dniach jak u MAREKPE i PawełS.64.

677

A dostał ktoś podstawowe dopłaty bez decyzji?

E 516 na części
Telefon 695 076 269

678

Lechu nic w tym nadzwyczajnego po prostu cie nie obrąbali i dlatego przyszła kasa a nie decyzja, teraz jak nie ma zastrzeżeń do wniosku to dostajesz bez decyzji.
ale polecam wybranie się do biura i zamówienie wersji papierowej, zawsze jest papier.

Ten Adolf Hitler to dziwny człowiek. Nigdy nie zostanie kanclerzem, najwyżej ministrem poczty, a i to bardzo wątpliwe! To tylko zarozumiały Czech, który wynurzył się z rynsztoka. Że ludzie się go boją, oto czego nie mogę pojąć! Najdalej za rok zostanie zapomniany, a o jego partii, młodych łobuzów nikt nawet nie będzie mówił.”
[Paul von Hindenburg w rozmowie z gen. Schleicherem i bp. Münsteru, 24-02-1931]

679 Ostatnio edytowany przez Laszek (2014-01-15 01:00:09)

kasy też nie mam jeszcze za podstawowe, jak narazie dostałem tylko decyzje i kase za ONW

E 516 na części
Telefon 695 076 269

680

kiedy beda pieniadze?!

Rolnik z powołania:-)