Odp: Już przyszła Zima
to jak widać po waszych wypowiedziach to u mnie dopier....ło śniegu bo ponad 10cm śniegu leży...
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » Już przyszła Zima
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 … 13 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
to jak widać po waszych wypowiedziach to u mnie dopier....ło śniegu bo ponad 10cm śniegu leży...
Wczoraj między Gruduskiem a Mławą na drodze widziałem forsza z pługiem do odśnieżania i zapiętym obciążnikiem z beczki na tyle ,może to ciągnik kogoś z forum ?
w lubuskim wiosna w pełni aż strach.
u nas 5cm śniegu i -5 za oknem. Ogólnie dla mnie wystarczy taka zima.
U mnie dzisiaj +9 w dzień , teraz -1
a u mnie -10 i tak z 12 cm sniegu, normalnie zima mnie zaskoczyła
wiosna jak cholera ... dziś silnik na podworku rozkręcałem w koszuli ... ciepło aż za cieplo
piękny słoneczny dzień, ciągnikiem bez kabiny obornik woziłem, w rozpiętym polarze:) bez czapki:)
W tej chwili u mnie -7 spory wiatr około 10 cm śniegu, zima jak się patrzy mogła by tak potrzymać przez luty, no a w marcu wiosna.
U mnie też tyle śniegu dopadało, ale nie wróżę mu długiej przyszłości bo cały czas pada teraz deszcz.
u mnie cały czas temperatura dodatnia i troche deszcz pada
W nocy temperatura była na plusie ale teraz już -1 i zaczyna padać mżawka
Śniegu ponad 10 centymetrów ,-5 i zaczyna dość mocno wiać.
Z rana było -15 teraz -12 Ale słoneczko świeci... a śniegu jest ok 10cm
U nas 0,5+,sniegu brak pada lekka mzawka i dosc mocno wieje,Cyba juz prawdziwa zima nie przyjdzie.W piatek jeszcze 3 tony kapusty uciołem co nie dorosła na jesien.
Ja wczoraj odśnieżałem moim zestawem zetor 50 super + pług od deta 3 metry. Śniegu było ok. 25-35cm,suchy. Dzisiaj duży wiatr, zawieja i temperatura ok.-17. Woj. podlaskie powiat białostocki
Cosik czuję że ja jutro będę przegarniał ... Wiaterek zacina , - 7
Wracałem przed chwilą od znajomych 30km i powiem szczerze, że cieszę się, że dojechałem. W nocy popadało śniegiem a od południa pada bez przerwy marznący deszcz. Jest wszędzie lód a drzewa łamią się od lodu. Nie było prądu u znajomych pewnie na linie się zwaliło.
niby nie daleko mam do ciebie ale u mnie jeszcze pada normalny deszcz, zobaczymy co bedzie za kilka godzin
Ja właśnie od strony Biłgoraja jechałem, i wszystko zamarza na szybie i drodze. Niech teraz zima będzie, lepiej teraz niż w maju.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 … 13 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » Już przyszła Zima
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo