Odp: GG FORUMOWE
Chyba wystawię go na tablice i niech idzie w Polskę i niech dobrze służy innym
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » GG FORUMOWE
Strony Poprzednia 1 … 97 98 99 100 101 … 593 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Czyli wał rurowy na przedni tuz to nie to.
ja mam ciężki wał strunowy zrobiony na przedni tuz . Mój wał jest bardzo dobry na ziemie lżejsze mniej zwięzłe . bo na borowinie czy glinie takie jak ja mam służy tylko do dogniecenie ziemi .
a za ile byś go oddał w inne ręce?
Pewnie za Tyle samo ile mnie wyniósł plus flaszka dobra
Kamil wrzuć fotkę tego wału.
Masz trawę wykoszoną jak na Wembley!
jaką ma szerokość?
3 metry robocze
a wszystko 3.15m
Masz trawę wykoszoną jak na Wembley!
U Mnie Fenol trawa na podwórku to podstawa zielona i równo skoszona
ja u siebie tez nie lubie jak mi pozarasta zielsko, przy takiej trawie jak na zdjeciu to az milo na podworko spojrzec
dobrze że choć troche jej macie. U mnie co się zazieleni to kurki już wiedzą co się z tym robi:)
U MNIE kurki są zamknięte w wolierze i tam siedzą .
chopoki czym dogrzać chlewnię? najtaniej wychodzi nagrzewnica gazowa ale czy to bezpieczne???
Piłeś? Nie pal!!
W ciągu tygodnia problem zimna sam zniknie.taki mamy klimat. Sie nie martw...
mam nagrzewnice gazową do garażu w drugim mam piec na drewno ... ale to o nagrzewnicy ... pali nie śmierdzi jak na 14 kw to grzeje ładnie butli aż tak szybko nie wciąga i nie wybuchnie bo ma zabezpieczenie ...
Piłeś? Nie pal!!
W ciągu tygodnia problem zimna sam zniknie.taki mamy klimat. Sie nie martw...
w związku z młodym rolnikiem muszę zaprosić do siebie weterynarię by wystawiła zaświadzenie że spełniam min. wymogi (taki mamy klimat), a że tuczernie mam jaką mam i woda mi zamarza w rurach (taki mamy klimat) to muszę coś na to poradzić.... Widziałem ostatnio w brico nagrzewnice 15kw za 300 z kawałkiem.
tylko czy to będzie dobry pomysł. butla gazu i otwarty ogień w miejscu gdzie słoma itp...
a kto ci każe grzac jak oni będą ? nagrzej przed ich przyjazdem wyłącz i zabierz do garażu czy gdzieś ... przyjdą będzie cieplo i bedzie ok pójdą a ty rób swoje
Bamreras wziłąęś Młodego rolnika czy chcesz starać sie o niego i ta komisja jest od sparwdzenia wymogów . od kiedy ma ruszyć nabór jeżeli ma ruszyć w tym roku ??
Strony Poprzednia 1 … 97 98 99 100 101 … 593 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » GG FORUMOWE
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo