Strony Poprzednia 1 … 8 9 10 11 12 … 22 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Ciągniki » Fastrac JCB wszystko o nim
Takiego to sam bym kupił chocby z uwagi na przedni TUZ. Koseś, jaki one mają promień skrętu mieszczą się w 12m.
Ta cena jakoś wydaje mi się mała, w stosunku do innych ciągników. A może ludzie niechętnie kupują do gospodarstwa, z uwagi na mit o ciągniku tylko do transportu?
Jamir w 12m to będzie ciężko a o tego z linku to sam jutro zadzwonię co z nim nie tak ?
A właśnie, jak jest z nimi z rejestracją ?? Rejestruje się jako ciągnik rolniczy??
Przecież to jest typowy przykład próby wyłudzenia zaliczki. Nieprzyzwoicie niska cena, niepoprawny numer telefonu. Napisz maila a dostaniesz bajeczkę napisaną łamaną polszczyzną i informację, że jak wpłacisz 5000 EUR zaliczki to przywiozą Ci pod dom ten ciągnik.
Faktycznie nie dopatrzyłem że numer ma o jedną cyfrę za mało
Ten numer wygląda na numer komórkowy i ma wystarczającą liczbę cyfr ale nie kojarzę numeru zaczynającego się od 0
Błędny numer podany jest żeby doprowadzić do kontaktu mailowego..
Najsmutniejsze jest to, że ludzie dają się na takie przekręty nabierać. Na forum (związanym ogólnie z zakupami samochodów, tropieniem kręconych liczników i ujawnianiem oszustów sprzedających ulepy jako auta bezwypadkowe) ujawniło się kilka osób, które myślały że dostały gwiazdkę z nieba w postaci auta za połowę wartości. Poutapiali właśnie po około 5000 EUR na te zaliczki.
Koseś odkąd wrzuciłeś link z tym fastrackiem to cały czas mi po głowie chodzi Nie chciałbyś kiedyś sprzedać i wymienić na nowszy? Oczywiście nie w tym roku.
Od jakiegoś czasu przeglądam oferty na nowy ciągnik 100-120 KM i jakoś dochodzę do wniosku że za mniej niż połowę ceny nowego kupię najmniejszego fastraca ale czy w tym roku ? Tak że fastrac zabawi u mnie jeszcze jakiś czas chyba że zgarnę szóstkę w totka
Jak pobuduję chałupę, to pewnie będę miał do Ciebie interes, żebyś mi pomógł coś uczciwego znaleźć Ale to dopiero za jakiś czas.
Nie ma sprawy w każdej chwili mogę doradzić .
Dziś ursus poległ na hamowni (paszowòz) czyli podczas mieszania zgasił 912 i wom już nie dał rady ruszyć więc podpiąłem jcb i mimo wom ustawionego na 1000 ruszył bez najmniejszego problemu . Co moc to moc.
U kumpla przy poziomym paszowozie chodził 1604 a jak wrzucili balota sianokiszonki to też stęknął...
Patrzę dlatego za czymś i zobaczyłem to http://olx.pl/oferta/ciagnik-ursus-c-38 … cd66f97327
koseś to co pokazałeś również zdechnie ... jak nie silnik to wałek .... to takie nadal polskie badziewie .... wałki nie za mocne zresztą sam wiesz.... kup lepiej coś zachodniego w granicach 100koników a będzie mruczał aż miło ...
Przeciez silnik jest o niebo lepszy od ursusowskiego a WOM to nie wiem ale ja jak mam olej i dobrą mikropompe to prędzej silnik zgaśnie niż spali tarcze a koło mnie ZUL-e mają 1634 i chodzą w rębakach do gałęzi od rana do nocy...
Koseś a co powiesz na temat Ladowacza czolowego na Fastaca? Oczywiscie ze skretnymi 4 kolami. Jak by sie nadawal on? Jak cos to bardzo drogo by wyszlo zrobic naprawe przodka w uzytkowaniu przy turze?
Koseś do paszowozu szukałeś http://olx.pl/oferta/ursus-1212-1222-si … f27b29a42c
Forum Fortschritt i IFA » Ciągniki » Fastrac JCB wszystko o nim
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo