Odp: Transport
No i aby służył tak dobrze jak wygląda.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Zakup kombajnu » Transport
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
No i aby służył tak dobrze jak wygląda.
może tył malowany dlatego że maił dołożoną sieczkarnię Claas i poprzedni właściciel chciał żeby było wszystko w równym kolorze, żałuje że u mnie nie ma sieczkarni claas a mam biso
Gratuluję zakupu
To wiele dałeś?
właśnie ile cie to kosztowało ... celowałeś w granicach 20 tysi a ile wyszło ?
Gratuluję zakupu,a heder jaki?
początkowa górna granica to było 17, później 20, a ostatecznie 23 trzeba było dać sprzedającemu. Do tego dochodzi paliwo do auta, paliwo do kombajnu, ubezpieczenie kombajnu na drogę i trzeba doliczyć paliwo jak jeździłem oglądać inne (a obejrzałem 7 sztuk) to zapewne cała akcja ponad 24 wyszła. A heder ten 4 czy 4,2 metra - nie wiem dokładnie ile one mają ? Ale wolał bym 3,6 bo idealnie pasował by mi do przejazdów i nie musiał bym go zdejmować.
Jak to sie mówi chytry dwa razy traci, sam się nie raz przekonałem, wiec lepiej dać więcej za coś lepszego niż dokładać.
też jestem zdania że lepiej dać więcej ale za coś dobrego dlatego chciałem znaleźć dobrą 512 za 17 co za ten model jest sporo, a że się nie trafiło to trzeba było zwiększyć budżet. Koniec końców wyszło ok bo nawet nie zakładałem że wejdę w posiadanie 514.
W opisie zmień bo oficjalnie nie masz
Co prawda nie znam się na kombajnach ale oby służył bez niespodzianek.
Chłopaki macie jakieś namiary na transport kombajnu z Wielkopolski (okolice Damasławka najlepiej ,niższe koszty) jak nie to gdzieś z okolicy ?
Kamil szukaj clicktrans.pl i znajdziesz najtańszy transport.
Mój kolega z okolic Żnina wozi za 3,5 za kilometr
Borys można jakiś kontakt bo własnie z tamtych okolic jest mi potrzebny transport
kamil ogłoś się na giełdzie transportowej że szukasz transportu i jak Ci nie zależy na czasie to daj np termin 2 miesiące. Do mnie oddzwaniają i proponują transport po kosztach paliwa bo np. wracają na pusto.
kamil gdzie kupiłes?
okolice damasłwka
kamil ogłoś się na giełdzie transportowej że szukasz transportu i jak Ci nie zależy na czasie to daj np termin 2 miesiące. Do mnie oddzwaniają i proponują transport po kosztach paliwa bo np. wracają na pusto.
oglosiłem , ale tak troche zalezy na czasie... no ale jaksie nie uda to bede czekał
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Zakup kombajnu » Transport
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo