Temat: xbox 360 a xbox one
Mam problem z wyborem konsoli kturą kupić może ktoś ma jakąś wiedze na ten temat. Czym się różnią i czy warto za one dać 2300zł.Głównie to chodzi mi o kinecta i może macie jakieś inne propozycje?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » xbox 360 a xbox one
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Mam problem z wyborem konsoli kturą kupić może ktoś ma jakąś wiedze na ten temat. Czym się różnią i czy warto za one dać 2300zł.Głównie to chodzi mi o kinecta i może macie jakieś inne propozycje?
Proponuje się jakiegoś dziecka zapytać.
zależy do czego Ci potrzebny. Mam xboxa + kinekt, kupiliśmy dla dziecka i jak dotąd gramy z synkiem tylko w takena i kilka gier ruchowych na kinekta. Kinekt fajna sprawa ale tylko jak w domu jest impreza z dobrym towarzystwem i procentami - można się powygłupiać ale żeby na tym grać od tak w ciągu tygodnia to cienizna.
ja bym brał xboxa 360 bo jest dużo tańszy niema takich bebechów jak xbox one ludzie grali na xboxie 360 i nadal grają nietylko w mało wymagające gry ale np w bf 3 też se pograsz
A powiedcie czy gry pasują od 360 do one.Ma ktoś xbox one bo ciekawią mnie opinię otej konsoli ,nie będę ściemniał ale one bardziej mnie interesuje
gry z 360 niedziałają na one www.centrumxp.pl/Sprzet/2568,Xbox-360-vs-Xbox-One-vs-Play-Station-4-Nowy-rozdzial-wojny-na-rynku-konsol.aspx
uszek54 dzięki za linka bo jak szukałem to nic nie mogłem znaleźć,kiepsko że gry nie pasują to duży minus dla one.Teraz muszę to przetrawić.
Gry na pewno nie pasują. Miałem przyjemność gościć u siebie w domu One'a przez kilka dni jeszcze w zeszłym roku i powiem szczerze, że wcale tak kolorowo nie jest. Owszem jest fajny, grafika w grach jest bajeczna, a postacie wyglądają już prawie jak prawdziwi ludzie. W grach One "widzi" nawet ruchy palców, grać można w wiele osób i możesz komunikować się z nim głosowo (wtedy tylko po angielsku i nie wiem jak jest teraz). Po prostu bajka, ale niestety musisz mieć piekielnie szybkie łącze internetowe, bo zawsze, nawet przy grze z pudełka, do pobrania będzie ładnych kilka GB danych... Może tak było tyko przy grach z jakich korzystałem, nie wiem. Poza tym, gier i dodatków do One'a jeszcze jest mało i są koszmarnie drogie. Osobiście, gdybym miał kupować, to teraz wziąłbym x360 i jeżeli ta konsola by mnie wciągnęła to zapolowałbym na One'a najszybciej pod koniec tego roku. Jak byś chciał wiedzieć coś konkretnego o tej konsoli to się pytaj. Ja miałem ją tylko przez kilka dni, ale od obecnego właściciela dowiem się wszystkiego co byś chciał wiedzieć.
Macie racje chyba odpuszczę one i poczekam jak stanieją i będzie więcej tańszych gier.Spróbuje na razie kupić 360 może używana.
Macie racje chyba odpuszczę one i poczekam jak stanieją i będzie więcej tańszych gier.Spróbuje na razie kupić 360 może używana.
O quźwa . Czterdziestoletni Casanowa będzie dosiadał 360 buhahahahahaha ! Kup sobie od razu gry dla dorosłych gruszycieli.
Piwosz zapytam w jakim celu zarejestrowałeś się tutaj?
Tomek, a dlaczego akurat xbox, a nie np. PS3? Ja ostatnio stałem przed podobnym dylematem i jeżeli grać mają małe dzieciaki, to zdecydowanie xbox, ale jeżeli używać konsoli mają takie większe dzieci, nawet takie jak my , to bez wahania brałbym ps3.
piwosz chuj cie to obchodzi w co będę grał ale uchylę trochę tajemnicy po prostu robię remont chaty już kończę łazienkę i mogę się pochwalić zarypiaszczą wanną full opcja coś podobna do tej http://allegro.pl/150x150cm-wanna-z-hyd … 65173.html i za raz biorę się za pokoje i będę robił salon 8x5 m i będzie tam tv 50 cali albo większy i właśnie myślałem o jakieś konsoli z grami na imprezy.
Piwosz, nie psuj nam zabawy...
Wydaje mi się jednak, że po kilku piweczkach zabawa xbox'em jest dużo bardziej przyjemna niż ps3 czy ps4, zwłaszcza w tańcach czy różnych grach ruchowych. Xbox rejestruje ruchy całego ciała, a soniacze, tylko tych małych, śmiesznych kontrolerków, które trzeba jeszcze w rękach utrzymać, a po kilku piwkach już niestety jest coraz trudniej nad nimi zapanować i niechcący mogą wymsknąć się z ręki... Jak taki trafi w telewizor, to już po zabawie
tak jak Piotr napisał, a ja wyżej wspomniałem xbox + kinekt będzie lepszy do zabawy na imprezach dla dużych. Wczoraj byłem z żoną na zakupach (bllleeee jak ja tego nie lubię), żona do sklepu a ja z synkiem do małpiego gaju (plac zabaw) a że był tam akurat xbox to 1,5 godziny "rzucania" kręgli - nawet inni tatusiowie się dołączyli
Wiecie jak ręce bolą od kręgli albo boksu na kinekcie
ja po 2h tenisa u kumpla to zdychałem... fakt że nigdy nie grałem w realu...
Nie szkoda czasu i pieniędzy na te gry i xboxy?
Na pewno zdrowsze jak pod sklepem w wolnym czasie stać
Kinect to przyszłość i ciekawe jak to się rozwinie??
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » xbox 360 a xbox one
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo