Odp: massey ferguson opinie
własnie słyszałem ze 40xx miały lepsza skrzynie ale to juz inna kasa a 30xx wpadł mi bo 4 z turbo a mam 914 to doprowadzi do zguboty z paliwem jeszcze mysle nad case 845
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Ciągniki » massey ferguson opinie
Strony Poprzednia 1 … 5 6 7 8 9 … 13 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
własnie słyszałem ze 40xx miały lepsza skrzynie ale to juz inna kasa a 30xx wpadł mi bo 4 z turbo a mam 914 to doprowadzi do zguboty z paliwem jeszcze mysle nad case 845
Co do MF to mogę pomóc na ile jestem w stanie ale musisz się liczyc z kosztami na początek bo w nich zaniedbana hydraulika strasznie się mści a zwłaszcza w dynie.
Skrzyni na podwórku nie sprawdzisz chyba że jest totalnym klamotem. Po całym dniu ciężkiej pracy dopiero coś może wyjść.
Krzysiek, sprawdzi się też się rozglądam za dyną i rozmawiałem z kolegą co pracuje w Anglii w serwisie i jest pewien sposób żeby to zrobic na podwórku.
witam moge w dobrych pieniądzach kupic massey ferguson 4245 na co uwazac
Z napedem?Ogólnie mi sie taki marzy z turem do opryskiwacza.Tanio tzn za ile? Silnik raczej będziesz wiedział jak wyczuć, na pewno sprzegło sprawdz , rewers jak chodzi czy nie szarpie, czy hydraulika dobrze chodzi. najlepiej to zagrzac go dobrze i zplugiem na kazdym biegu spróbować.
no zabaczymy dzieki jest z hiszpani i z transportem koles oferuje 35 tys i mam 5 dni na sprawdzenietroche dziwne no nie ? bo lukalem na allegro to okolice 60 chodza
Nie daj się wkręcic w jakąs zaliczke, jak chce zaliczke to oszust.Takiego ciągnika poniżej 55 tysi nie trafisz.
własnie to zastanawia i chce sie zorientowac ogarne to dalej ze jesli bede miał na podworku to zaplace heheh bo w takich pieniadzach to warto
pozdr
Przerabialem to, pewnie meilujesz z gosciem, pisze po pollsku czy łamaną polszczyzną? A jak zt 300 ode mnie ? masz go jeszcze? http://allegro.pl/massey-ferguson-4245- … 46120.html
nie nie rozmowa przez tel . nie kolega chyba z kims myli mam tylko szatana c385 ze szwecji:P
Faktycznie jest tu jeszcze inny ,,cygan,,
hehe a widze ze kolega ma 8011 jak to u ciebie ze spalaniem ? bo ja w tom roku na glinie i mokro troche w 3 pługach 1.5h to 60 l szatan:P
Takich cięzkich robót nim nie robie , w zasadzie jak zaczepie do niego opryskiwacz to do żniw nie odczepiam. Jednego roku troche nim orałem ciągałem 4 skiby w b 201 , ale miałem inzczej pompe ustawioną to an hektar te 25 litrów spalił, teraz mam ksiązkowo pompe ustawioną, jest słabszy i mało nie pali.
cygan; 3 pługach 1.5h to 60 l Moim zdaniem to nie możliwe żeby przez półtorej godziny spalił 60 l. pomimo takich warunków. To jest 40 l. na godzinę. Taki ciągnik to trzeba omijać z daleka.
no wiem wiem i dlatego chce perkinsa kupic
Maryush, myślę, ze chciał napisać 1,5ha
To i tak dużo z dużo.
goldenarts dzieki za poprawke miec polskiego ursusa to trzeba stacje paliw miec w domu takie jest moje zdanie
To ile Ci zajęło zaoranie tego 1.5 hektara?
Strony Poprzednia 1 … 5 6 7 8 9 … 13 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Ciągniki » massey ferguson opinie
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo