Odp: Ceny zboża,mleka,świnek,nawozów itp. w waszych regionach.
pszenica w cenie 750+vat ...
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » GIEŁDA » Ceny zboża,mleka,świnek,nawozów itp. w waszych regionach.
Strony Poprzednia 1 … 60 61 62 63 64 … 145 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
świnie na miniony tydzień 4,50netto
WoW niezła cena chyba czas rozglądac sie za kupcem. Wojtek a te ceny to gdzie?
Dziwne to jest że w całym świecie pszenica idzie w górę a u nas straszą w agrobiznesie że ceny polecą w dół( przecież piątkowe straty na zamknięciu giełd są normalką), tak jak by celowo propagandę siali. Ciekawe w końcu dla kogo oni grają
Pajej no właśnie z tą ceną, bo wiem że handlujący zbożem z moich stron jeżdżą w Twoje strony po pszenicę, że niby u was najtańsza.
U nas dalej 700 z vat.
U nas też koło 700
u mnie ciut lepiej http://www.golpasz.pl/pl/skup_zboz/
Pajej no właśnie z tą ceną, bo wiem że handlujący zbożem z moich stron jeżdżą w Twoje strony po pszenicę, że niby u was najtańsza.
niestety taka prawda i jak moge z wami konkurowac? ceny opryskow nawozów podobne, a cena pszenicy niższa :uuuu:
Tak jak pisał Kamilz, trochę drgnęły świnki, miałem zaplanowane na sobotę, poszły dziś bo mój odbiorca potrzebował dobrego towaru, dostałem 5,10 + vat, 4 III dostałem 4,50 + vat
Dziś szwagier sprzedał pszenicę po 800 zł +vat do pośrednika
JA mam ofertę na pszenicę 775 + vat dostawa południow wielkopolska 100 ton
Przed chwilą sprzedałem tucznika po 4.70 + VAT
Viando dzisiaj wzieło po 6.04 zł w E dwa tygodnie temu 5.11 w E ?
Dziś szwagier sprzedał pszenicę po 800 zł +vat do pośrednika
Masz jakies namiary? pewny ten posrednik?
Namiary mogę załatwić ale watpię żeby pojechał w Twoje strony bo jest z moich okolic i raczej zaopatruje się na lokalnym rynku.
Kamilz o kogo chodzi ?
O Gąsiaków z pod Ciechanowa na pewno ich kojarzysz Sebastian.
No kojarzę , żebym miał bliżej i magazyny to bym do tej pory do nich oddawał ...
Panowie mam ofertę kontraktu na owies. Parametry standard, firma sprawdzona, cena to 80% ceny pszenicy z giełdy matif z dnia sprzedaży ( w sierpniu). Co wy na to?
Strony Poprzednia 1 … 60 61 62 63 64 … 145 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » GIEŁDA » Ceny zboża,mleka,świnek,nawozów itp. w waszych regionach.
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo