Odp: ceny ziemi
Leszek może warto baby wysłuchać i swoje robić tym bardziej jak masz za miedzą bo chyba u ciebie w okolicy to głód ziemi.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » ceny ziemi
Strony Poprzednia 1 … 11 12 13 14 15 … 33 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Leszek może warto baby wysłuchać i swoje robić tym bardziej jak masz za miedzą bo chyba u ciebie w okolicy to głód ziemi.
Tylko wiecie jak ktoś wam ubliża to już lekka przesada. Jeszcze teraz w tygodniu wygarnę konkretnie babie i co najlepsze pozdrowię od mojej żony służbowo
Laszek w mojej gminie to już dochodzi do bójek o ziemie 2 tyg jeden nawet trafił do szpitala po bójce 3 na 4. W ubiegłym roku też była podobna akcja.
A przecież to tylko ziemia. Jak jej nie będę miał to co mniej się najem...? Tyle se poradze a nikt nie będzie może jeszcze mnie ustawiał na swoim podwórku. Ach szkoda gadać
Kazdy ma jakieś tam starcia, ale trzeba być twardym nie miętkim , a sprawiedliwość i tak dosięgnie.
Koseś ma mądry opis przy swoim profilu i to idealnie pasuje do mojej sytuacji. Mi to nie potrzebne kłócić się z idiotą... (w tym przypadku rodzaj żeński)
Laszek masz rację chłop swoje zdanie musi mieć ! a czasami zdrowie psychiczne jest warte więcej niż jakieś tam hektary !!!
Koledzy szkoda że nie widzicie jaka walka odchodzi w ANR Zielona Góra na dzierżawy krótko- trerminowe kwiecień-pażdziernik 2014 było w różnych kawałkach 1000 ha łaki .orne itp..zjechały się leszcze z polski i odbyła sie regularna nawalanka z tubylcami .leszcze odpuszczali jak czynsz przekroczył 1100 zł za ha .tak się robi te leszcze sieja albo piszą że sieją motylkowe a w calym kraju takich dzierżaw nie brakuje sobie leszcze dorabiają.
To pikuś bo kolega Scoda był na przetargu co wbili 3-4 klasę na 3t pszenicy dzierżawy za 1ha .
Panowie zapraszam do mnie, obkupicie się ziemią lub na dzierżawicie aż wam sił braknie aby na tym robić. Tylko jeden mankament. Pola na górach że mało kto chce robić ale bydło można wypasać
Ja odpuszczam temat, mam swego troche i dzierżaw, a do końca życia spłącać pole ?w dupie to mam, starczy mi
ale masz za to pięknie::j(':brawo:',
no u nas cena 3.5t za ha do października ... dzierżawa bez prawa pierwokupu .... z ANR ...
3.5 t za ha. to co tam sieją że może to się opłaca ???
sory sory mamy taki klimat.... niestety...
nic dodać nic ująć...
co tam sieją ? widze że posiali jęczmien .... a przecież głupota nie boli ?
Ja to myślę że oni charytatywnie wspierają państwo Polskie i jego zapracowaną administrację http://www.youtube.com/watch?v=KU-5wU3quKE
jak tam u was z kredytami u mnie 5.5 % do 25 lat 1% prowizja 20% wkład własny BS Kruszwica
a w jakim banku?
W B.S to coś koło 4,7% tylko nie wiem na ile lat i od połowy roku ma być dostępny kredyt z dopłatą z de minimis ale to zasłyszane z drugiej ręki więc najlepiej zapytać w banku.
Strony Poprzednia 1 … 11 12 13 14 15 … 33 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » ceny ziemi
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo