Odp: Oferta BGŻ
czy nie macie czasami jakiegoś sensownego wzoru umowy przedwstępnej chodzi mi o taką z zastrzeżeniami żeby się nie rozmyślili i dobrą do banku poproszę
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » Oferta BGŻ
Strony Poprzednia 1 2 3 4
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
czy nie macie czasami jakiegoś sensownego wzoru umowy przedwstępnej chodzi mi o taką z zastrzeżeniami żeby się nie rozmyślili i dobrą do banku poproszę
Nie ma takich problemów. Aczkolwiek górną granice kredytu od jesieni ustalaja na podstawie obrotów a nie wartości gospodarstwa. Wczesniej chyba kredytowali do 80% wartości ziemi teraz trochę przystopowali. I pieniądze możesz wydać na dziwki ich to nie obchodzi. A BS zaproponował Ci zwykły hipoteczny. A jaki % ?
Wibor 3M + 4%. Ale od samego początku wymyślają problemy
tez potrzebuje takiego wzoru umowy wiec koledzy pomóżcie
Panowie potrzebuję rady jakie korzystne kredyty są obecnie dostępne na zakup ziemi. Grunty rolne pow. 4ha kwota kredytu byłaby ok 80-100tys zł. Jest agro progres w tej chwili i muszę się dokładnie wydowiedzieć, bo sprawa dość pilna. Jak jest z wkładem własnym? i jaki lepsze oprocentowanie zmienne wg. wibor czy stałe? Wszystkie sugestie mile widziane, bo i tak wszystko dokładnie dowiem się w banku.
I jeszcze jedno jak wygląda dofinansowanie kredytu w postaci de minimis? Miało być ok 7500 euro, w ciągu trzech kolejnych lat, ale w jaki sposób są one przyznawane?
Dopłaty do kredytów nie wlicza się do pomocy Deminimis
W którym banku wziąść najkorzystniejszy kredyt? Będzie trzeba 150 wziąść badz 250 jeszcze się pomyśli. Co gdzie jak i wgl trzeba ludzi pytać żeby nie wpaść..
Najważniejsze na co ? i z jakiej linii kredytowej będziesz mógł skorzystać .
Ja polecam BGŻ ,to chyba najrozsądniejszy bank dla rolnika.
Na ziemię a jak się tato zdecyduje to będzie potrzebne jeszcze na przeróbkę stodoły..
Strony Poprzednia 1 2 3 4
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » Oferta BGŻ
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo