Odp: Ceny zboża,mleka,świnek,nawozów itp. w waszych regionach.
Ja chyba sprzedam pszenice po 720 + Vat bo inni proponuja taniej
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » GIEŁDA » Ceny zboża,mleka,świnek,nawozów itp. w waszych regionach.
Strony Poprzednia 1 … 61 62 63 64 65 … 145 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Ja chyba sprzedam pszenice po 720 + Vat bo inni proponuja taniej
U mnie pszenica kons. 800 netto/tona. W tym tygodniu podskoczyła.
Wczoraj kolega sprzedał rzepak ubiegłoroczny, 1620 + vat, chyba potrzebują, bo mówi że właściciel firmy przyszedł porozmawiać a na rzepak nawet nie spojrzał, żadnych próbek też nikt nie brał.
Ciekawe co w żniwa będzie, Mama przyniosła ze wi że ma być w dużo lepszej cenie, ale to takie gdybanie.
gośc ze sklepu co kupuje Ś.O.R powiedział ze dałby rade załatwic kontrakt na rzepak po 1700zł na tegoroczny rzepak szkoda ze nie mam ilosci na TIRa
Ciekawe co w żniwa będzie, Mama przyniosła ze wi że ma być w dużo lepszej cenie, ale to takie gdybanie.
oby mama była dobrym prorokiem:beer:
Trzymam kciuki za twoją mamę i jej przepowiednie.
byki charolais 750 kg - 7,2 zł netto. Aż grzech oddawać tyle mięcha po takiej cenie.
Ja pszenice sprzedałem po 710 netto, nikt nie chciał wiecej dac, bo podobno w moich okolicach wszystkie zagrzybione, a juz paszarnie sprawdzaja zawatrość grzybów.
Próbuję dogadać jęczmień paszowy w cenie 750 netto bo 730 netto to bez łaski wszyscy płacą .
za 750 to bierze od reki ode mnie klient
Witam wszystkich po wielkiej przerwie,panowie jaka cena żytka w regionach?.
kontrakuje ktoś z was pszenice? mam oferte 720 netto do zakontraktowania
z jakim terminem płatności?
14 dni od sprzedaży
Cena dobra myślę że mówisz o lipcu.
Witam wszystkich po wielkiej przerwie,panowie jaka cena żytka w regionach?.
żytko po 570 zł ,rzepak 1630zł ,żubrówka biała w promocji 0,5 litra po 16,50:) u kolegi
Po ile w tym roku siano kiszonka w belach ? Bele 120ki około ...
Zeszłoroczna 80-100 pln.
Zeszłoroczna 80-100 pln.
Trochę drogo .W ogłoszeniach u mnie mają po 60 zeta ja gościowi stargowałem po 55 za sztukę własny transport i koleś ładuje za dopłatą .
Strony Poprzednia 1 … 61 62 63 64 65 … 145 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » GIEŁDA » Ceny zboża,mleka,świnek,nawozów itp. w waszych regionach.
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo