61 Ostatnio edytowany przez yokoslaw (2014-05-24 20:34:10)

Odp: must be the music

PiotrK napisał/a:
yokoslaw napisał/a:

jestem co drugi dzień na forum , co najmniej , czytam prawie kazdy wpis, może mam wydmuszki zamiast jaj albo zbuki,może i cipke ale co cie to? , ale nie znaczy to że ja ci nabiłem kabze minusami.

No właśnie mnie nic to, bo to Twoja sprawa. Ja już wiem wszystko co chciałem wiedzieć. W wątku kościelnym były dokładnie takie same sytuacje... Jak Ci to sprawia przyjemność, to nabijaj dalej te minusy. One i tak dla mnie nie mają kompletnie żadnego znaczenia. Szefa sądem i obrazą uczuć religijnych też Ty straszyłeś?l .

jak to też straszyłem? chyba ci się jakas cewka przepaliła w dyni

mdw

62

Chłopaki wyluzujcie ,bo przykro się to czyta sad

63 Ostatnio edytowany przez lolekzetor (2014-05-24 20:54:54)

"fredie"   był   Artystą   który  był   gejem   no  i  był  facetem   jesli  chodzi  o  płeć.       a  kiełbasa     jest  nikim  próbującym  sie  wylansowac  sie  na   swoim  dziwactwie.   kumcie  różnice?   

konczit  to  kij  wie  czy   to   gej  czy  nie  gej  bo  trudno  rozpoznać   płeć   był  to  facet   a  zrobił  sie  na  kobiete  ale   znowu   brak  konsekwencji  ,  bo  broda.   ewidentnie  widac  że  "To"  buduje  sławe  na  szokowaniu  a  " gejropa"   to  łyka

gejropa- okreslenie   europy  przez  rusków  przez   swoją   przesadną  tolerancje   która  zrzera   ją  od  srodka

koseś napisał/a:

Chłopaki wyluzujcie ,bo przykro się to czyta sad

przyłączam  sie   do  apelu   ....

maszyny Fortschritt  geniale   w  swojej prostocie   ale  jakże  przemyślane   ,wyciągnij    skrzynie  biegów  w  e512   a  w   bizonie  big_smile  wymontuj     silnik   w  zt300   a   w  dużym   ursusie  .

64

Musze wtrącić swoje trzy grosze i tak te mutanty to też ludzie mają takie same prawa jak wszyscy ale nie większe!!!:kiedyś te cudaki występowały w cyrku teraz w tv i ludziska lubią sobie popatrzeć na dziwoląga ale w życiu codziennym to już nie zabardzo. Mnie wkurza to że tv ich promuje i robi z nich nie wiadomo jakich artystów a przecierz to tylko biedaki co chcą zarobić na swojej inności i tylko czekać jak następny wymyśli jeszcze bardziej zgorszone rzeczy aby na tym zarobić -zaistnieć.Ja osobiście nie lubie mutantów bo paskudzą rase ludzką i lekarstwo na to dawno temu wymyślili naziści.

65

W tym wątku często pojawiają się słowa normalny - nienormalny.
Może by spróbować ustalić tę normę i porównać, czy konkretny przypadek odbiega od niej czy do niej przystaje.
Obawiam się, że kanonu takiej uniwersalnej normy nie stworzymy z prostej przyczyny. Każdy z nas normę ma własną i według niej ocenia postępowanie innych ludzi (lub nie ocenia, mimo że własną normę ma).

66

Norma jest w oczywistej większości społeczeństwa Polskiego , tu na forum też większość to faceci żonaci z kobietą albo mający dziewczynę . A facet udający kobietę ale nie tak do końca bo jajka poświęcił a brody mu już żal to wynaturzenie . Weźmy u zwierząt jeśli w stadzie bydła byście mieli byka co zamiast kryć krowy to krył by tylko inne byczki a obok krów w rui przechodził by obojętny to co ? Liberalni na poglądy ludzkie pewnie by doili byczka dojarką na jeden cycek wink ale każdy normalny farmer zadzwonił by po rzeźnika aby ten zrobił to co należy . Nie wstydźmy się bycia NORMALNYMI !!!!!!!

67

Co do nazistów to hitler też był odmieńcem, a "noc długich noży" zorganizował nie tylko po to żeby wymordować swoich przeciwników, ale również tych którzy wiedzieli o jego homoseksualnych skłonnościach. Dla mnie to jest jednak sztandarowy przykład na to do czego taki zbok jest zdolny, gdy dorwie się do władzy.

68 Ostatnio edytowany przez Grzegorz89 (2014-05-25 08:30:47)

Macie Panowie coś na rozluźnienie smile Żonka znalazła, słuchajcie do końca, na końcu jest puenta, w sprawie zarostu big_smile  http://www.youtube.com/watch?v=Ljb5lX2UBPE

69

no to fajne na eurowizje za rok by sie nadało wink

mdw

70

Grzesiu zajefajny kawałek , bardzo adekwatny do tematu no i plusik dla żonki.

od małej myszki do Cesarza , wszyscy żyją z gospodarza

tel 782 616 889 dla kolegów z forum czynny całą dobę  Rzeczy niemożliwe załatwiam od ręki , tylko cuda zabierają mi trochę czasu.                                                                                                          "Mówią żem jest paranoid a ja nie przejmuję się jadę co fabryka dała ....."

71

Za sto lat ludzie żyjący w związku kobieta-mężczyzna będą gatunkiem chronionym na wymarciu,dla mnie ci odmieńcy to ludzie chorzy. Czy zna ktoś przypadki homoseksualizmu wśród zwierząt? Świat jest porąbany a co najgorsze najbardziej wali facetów,stylizują się na kobiety. Film Seksmisja chyba był proroczy.

Transport lawetom do 10 ton 696364854 24 h

72

Nasze społeczeństwo niewieścieje niestety. W telewizorni wszyscy śpiewają albo tańczą. Jakoś nie widziałem konkursu rąbania drewna. To nie jest przypadek. Telewizja pokazuje, co widzowie chcą oglądać. Reklamy podpasek ze skrzydełkami na szczęście mamy za sobą. Teraz reklamuje się preparaty do ochrony stref intymnych. Ostatnio w reklamie widziałem gościa szczęśliwego jak dziecko, bo kupił sobie płyn przeciwłupieżowy do kąpieli. To co, łupież miał na jajkach ? Do głowy wystarczyłby szampon. Gdzieś wyczytałem, że w Warszawie jest tyle samo salonów piękności dla pań co dla panów. Sprzedaż kosmetyków dla panów co rok wzrasta o 10 %. Jak to się ma do starego powiedzenia, że facet powinien pachnieć koniem i tytoniem ?
Byłem zaskoczony, jak ktoś taki mógł wygrać konkurs Eurowizji. Czy telewidzowie w całej Europie mają gust odmienny od mojego ? Pomacałem temat
http://pl.wikipedia.org/wiki/Konkurs_Piosenki_Eurowizji
i okazuje się, że głosowanie jest 50/50. Połowa głosów od widzów i połowa od sędziów. Wszystko jasne. Tzw szołbiznes opanowany jest przez ludzi o odmiennej (od ogólnie obowiązującej) orientacji seksualnej. Ci sami ludzie, z tej samej branży ustalają też ramówki w telewizji. Mam im za złe, że lansują takie postawy a nie z powodu ich istnienia. Nie chcę się denerwować, dlatego telewizję oglądam sporadycznie.
Problem inności mimo wyłączonego telewizora istnieje nadal. Nietypowemu bykowi poradzi rzeźnik, a co z ludźmi ? Metody Hitlera może i skuteczne, ale na dziś trudne do zaakceptowania. Wyeliminować nie można, więc muszą żyć. Skoro muszą żyć to jak ? W rezerwatach, gettach, odosobnionych koloniach ? Też pewnie się nie da. Muszą żyć w społeczeństwie. To może wprowadzić zakaz publicznego ujawniania wizerunku, występów w mediach, pokazywania swoich zdolności artystycznych ? Tym sposobem przybędzie nam męczenników za wolność orientacji, jakby wszystkich innych było mało.
Skoro zabić się nie da - trzeba pozwolić żyć.

73

pozwolic jasne ale oni chca nas zdominować!?

74

Problem w tym że zaraza rodzi zaraze i dokąd to doprowadzi?ludziska to zwierzaki stadne jak lider( tu tv i media) pokazuje zgorszenie to reszta będzie naśladować ,może ktoś przewidzi przyszłość bo moja mi się nie podoba

75 Ostatnio edytowany przez yokoslaw (2014-05-25 23:00:48)

Bo teraz jest tak natura - by być nienaturalnym. Tylko po co wystawiać to na pierestwiał, propagować, popierać i nazywać  tolerancją, to  są odmieńcy , n nie popieram gejów dla mnie to mimo wszystko choroba, bo nie jest to zgodne z naturą(a co może nie?).Wk...ą mnie tacy ludzie którzy twierdzą że to gejostwo jest ok , i wpierają mi że nie jestem tolerancyjny i agresywny.A jak moi synowie zapytają sie mnie o gejów czy o piz.e z brodą, to powiem im że to choroba i zboczenie. Dla mnie nietolerancja to jest rasizm , antyfeninizm itpitd, a gej to zbok i choroba

mdw

76

koseś napisał/a:

Norma jest w oczywistej większości społeczeństwa Polskiego , tu na forum też większość to faceci żonaci z kobietą albo mający dziewczynę . A facet udający kobietę ale nie tak do końca bo jajka poświęcił a brody mu już żal to wynaturzenie . Weźmy u zwierząt jeśli w stadzie bydła byście mieli byka co zamiast kryć krowy to krył by tylko inne byczki a obok krów w rui przechodził by obojętny to co ? Liberalni na poglądy ludzkie pewnie by doili byczka dojarką na jeden cycek wink ale każdy normalny farmer zadzwonił by po rzeźnika aby ten zrobił to co należy . Nie wstydźmy się bycia NORMALNYMI !!!!!!!

Żona kazała Ci dać plusa......

77 Ostatnio edytowany przez koseś (2014-05-26 06:44:11)

Ucałuj żonę ode mnie :kiss: , a kto mi dał minusa ? może by się choć raz przyznał ?

78

może jakiegoś byka obraziłeś wink

mdw

79

Androl oglądasz Apokalipsę na NG?

E 516 na części
Telefon 695 076 269

80 Ostatnio edytowany przez androl (2014-05-27 08:01:04)

Laszek napisał/a:

Androl oglądasz Apokalipsę na NG?

Widzę że Ty też smile
Historia to mój konik od dziecka.