Odp: GG FORUMOWE
Scorpion rozpowłowiłeś go czy jak ?:D
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » GG FORUMOWE
Strony Poprzednia 1 … 118 119 120 121 122 … 593 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Scorpion rozpowłowiłeś go czy jak ?:D
Wzwyż się wyciągnął ale fotki wrzucę
chyba założył dłuższy tłumnik
Oponki Oponki Pany
Oglądał może ktoś wczoraj wieczorem na TVP Poznań było o rozlewisku u nas we wsi
Wiecie Ile waży Przyczepa Polska jakaś o ładowności 4/6t ? Bądź zbierajka Ta mniejsza T010 czy cuś?
zbierajka jakieś 1600kg
Przyczepa wywrotka 1800-2400
Dzięki Krzysiek +
Ma ktoś może T-150 na części bądź coś do niego ma ? Potrzebuje Tylnego WOM. Tą przekładnie cała
Dzięki Krzysiek +
Ma ktoś może T-150 na części bądź coś do niego ma ? Potrzebuje Tylnego WOM. Tą przekładnie cała
wujaszka spytam
Pytaj Pytaj i Czeekam
Owies się Jeszcze nie wykłosił gdzie nie gdzie widać ze zaczyna wyłazić kłos czy warto pryskać espo top to jest siarczan magnezu pomoże to coś czy dać sobie spokój
Jak by ktoś znalazł jakieś coś w okolicy mojej do kupienia i w nie dużej wadze do 1.5t i was by to interesowało to szwagier by mógł przewieźć nie daleko. Jak trzeba to piszcie to się dogadamy jakoś
przed chwilą przeszło u mnie gradobicie i narobiło masakry, ziemia to tak wyglądała jak by zima była tyle gradu, pora jechać na pole ocenić straty.
Dawaj Sawek znać co narobiło u Ciebie, bo niedaleko w sumie od siebie mieszkamy... Ja pierdzielę, nie mogłem wszystkiego rzepaku ubezpieczyć bo dzierżawy i jest strach jednak...
No nie za wesoło to wygląda ale dobrze że ten grad szedł takim pasem ze 2 km szerokim, u mnie wszystko w ogródku poszło się je... do tego ziemniaki na jednym polu może z 8 arów, troszkę owsa wymłóciło, do tego żyto powalone i połamane, ale nie ma aż takiej tragedii jak by można było się spodziewać, coś buraków uszkodzonych, i trochę blacha na domie i garażu powgniatana, a grad był wielkości piłek do ping ponga.
Panowie ile można dostać mandatu/kary za spowodowanie kolizji, lub wypadku na drodze? Wczoraj zakończyłem dzień dzwonem w lublinie.... Przyczepka mnie pchnęła i uderzyłem w samochód jak ten zatrzymał się raptownie bo mu piesi wyszli na przejście.Ja w międzyczasie zmieniałem pas i się przygapiłem....nie ważne. Byłem trzeźwy, wszystko na ładzie, tylko zabrali dwóch gości do szpitala na obserwację, bo szyja coś go bolała. Zabrali dowód i prawko, i będę czekać na jakieś pismo. Jeszcze zależy ile będzie w szpitalu ale myślę że do 7dni powinien śmiało wyjść.
ubezpieczenie było ? im jakaś krew z nosa lubcoś ? jeśli tak to mogą cię pozwać o odszkodowanie .... jak będą cwaniaki mandat hmm około 250zł i 6 pkt za kolizje drogową chodź i mogą 500zł bo mają prawo
ale czemu ci prawko zabrali ? skoro prawa nie mieli dowód ok jeśli lampy wybite to samochód nie sprawny
Ostatnio w mediach trąbili, ze Komendant Główny Policji wydał zalecenia, żeby policjanci częściej zabierali prawo jazdy - zawsze kiedy prawo im na to pozwala. A pozwala często, np. po kolizji, po przejechaniu na czerwonym itp. Wtedy sąd decyduje czy dokument zostanie oddany czy nie. Rozmawiałem ze znajomą policjantką z Lublina, potwierdziła mi to.
Co do mandatu za kolizję to obowiązuje taryfikator w zależności od okoliczności kolizji. Inna jest stawka przy najechaniu w tył, a inna gdy kolizja jest następstwem wymuszenia pierwszeństwa. Taryfikator jest chyba gdzieś w necie.
Siemka ! Wie ktoś ile jest ważne skierowanie od lekarza ?
Hej koledzy dawno mnie nie było, bo dostepu do sieci nie miałem. teraz mam na próbę z play, ale nie jestem zadowolony i bede szukał dalej. Co sie działo na forum, teskniliście za mna czy nikt nie zauważył mojej nieobecnośći? Streśćcie mi pokrutce co przegapiłem
Strony Poprzednia 1 … 118 119 120 121 122 … 593 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » GG FORUMOWE
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo