Odp: Wybór Auta dla ,, Młodziaka ''
Powiem Ci że jeszcze niewiele jeżdżony u nas, ale wrażenie ogólnie bardzo pozytywne. Zawieszenie proste, zwykłe metalowe wahacze nie tam żadne amelinium i oryginały co ciekawe które montowane na pierwszy montaż są tańsze niż zamienniki. Wykonanie moim zdanie całkiem dobre, Samochód można powiedzieć że nadaje się na wieś A to dlatego że obicie drzwi jest zrobione z plastiku, ale podobnie jak jakaś skóra wygląda lub skaja, także nie razi to po oczach. Wszystko pod ręką i siedzi się jak w busie tylko wygodniej. Wszystko widać i duże lusterka, lepiej się cofa po lusterkach niż obracając się. Silnik myślę że to rodzima produkcja koreańczyków bo wszędzie jest napisane korea tylko nie wiem czy ta dobra czy zła Ojciec kupił w dieslu i myśłę że na takie codzienne tłuczenie te 7 spali na trasie poniekąd nawet do 5 zejdzie. Silnik ładnie pracuje jak turboo zacznie ładować to te ok 115koni daje rade. Jak coś jeszcze Cie interesuje to pytaj podpowiem ile sam zobaczę '
Ja teraz kupiłem A8 i będę szukał jakiegoś małego taniego auta na codzienne tłuczenie... co polecacie? Budżet do 2tys bo więcej nie ma sensu wydawać na grata w pole