Odp: Ręcę opadają.
http://wiadomosci.onet.pl/poznan/17-lat … stwo/qrxef
Dziewczyna się starała i taki koniec....
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » Ręcę opadają.
Strony Poprzednia 1 … 43 44 45 46 47 … 263 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
http://wiadomosci.onet.pl/poznan/17-lat … stwo/qrxef
Dziewczyna się starała i taki koniec....
jak mi się prasa przypcha to zawsze wyłączam sprzęt i wyciągam słomę nigdy odwrotnie, w kombajnie to samo nigdy nie robię jak coś jest włączone.
Ja pier**l , szoook {przepraszam za przekleństwo}.
Zrozumiałe stwierdzenie.
szkoda dzieciaka . licho nie śpi ,kolega rolnik z sąsiedniej wsi tak się cieszył z nowego ciągnika i maszyn z programu unijnego ,tak opijali sprzęt że poszedł spać a na rano trup. 51 lat i do piachu ,o i radość,
Dziewczyna musiała miec dziadka w wermachcie albo cholera wie co że tak skończyła....
Sprawiedliwość boska....
Szkoda dziewczyny .Była by dobrą gospodynią która nie boi się wsiąść na ciągnik.Rodzinka teraz się zleci i będzie podział łupów ,a pomóc to nie miał kto.
Dziewczyna musiała miec dziadka w wermachcie albo cholera wie co że tak skończyła....
Sprawiedliwość boska....
Za taki wpis to powinieneś od kazdego forumowicza w mordę trzy razy dostać. Dowiedz się więcej o sytuacji tej dziewczyny co zginęła i wtedy się wypowiadaj! Ignorancie pier**l....
Chyba mnie nie zrozumiałeś.
To co ją w życiu spotkało oraz to jak skończyła swój żywot wygląda jak jakaś kara.....
Dziewczyna niczym sobie nie zasłuzyła na taki los, więc jakiś jej dziad czy pradziad musiał coś przeskrobać....
Licz się ze słowami. U nas można powiedzieć "Ku*****a ale traktuur" albo "ja pier**l ale kłosy"
Ty kolego trochę przesadzasz. Może i jestem ignorantem, a może analfabetą piszącym nie zrozumiałe wypowiedzi ale na pewno nie jestem pierd......
Pozdrawiam
A ja myślałem ze nasze forum w końcu wolne od zarazy i robactwa, a tu patrz jedna gnida się uchowała i nic sie nie poprawiła. Dalej wyzywa innych i umoralnia mimo że sama moralności nie ma. Waz się piwosz ogarnij....
a ta ;sprawiedliwość boska; to nie przegięcie .? to ma znaczenie co robił dziadek albo ojciec ?nie zrozumiałem ? dziewczyna paskudnie zgineła!!!!!!! .to jest smutne. ważyć trzeba słowa ,
No dobra sprawiedliwoś boska powinna być w cudzysłowie bo ten jak widać nie jest sprawiedliwy. O to mi chodziło....
Niektórzy koledzy jak widać nie zrozumieli sarkazmu Krzyśka, nad naszym losem.
A ja jak zobaczyłem to w telewizji i spojrzałem na swoją córkę co ma 16lat to normalnie łzy mi popłynęły, jak twardą kobietą musiała być ta dziewczynka .
A ja jak zobaczyłem to w telewizji i spojrzałem na swoją córkę co ma 16lat to normalnie łzy mi popłynęły, jak twardą kobietą musiała być ta dziewczynka .
No właśnie dziewczynka a w mediach mówią o niej kobieta
chyba kto ma rozum to wie, że "media" mówią to co chcą ludzie usłyszeć, zobaczyć, przeczytać. Dla mnie to dziecko co nie pozwoliło zmarnować pracy rodziców i poświeciło za to życie... jaka jest prawda to już sie na tamtym świecie dowie to dziewczę..
Wujek ma porzeczke czarna w ekologi i przyszli po próby i okazało sie ze ma pozostałosci po jakimś porysku owadobujczym. co ciekawe to wujek niczym nie pryskał tzn pryskał jakimis odrzywkami i to nowym opryskiwaczem więc nie mam mowy o pozostałościciach. przyznał sie tez że jesienią dawał trochę nawozu a tego tez nie wykryli wykryli to czego nie robił. Jsk im udowodnic ze sie mylą?
Przemówić do kieszeni ..
zrobić swoją analizę...
Ekologia cala
Strony Poprzednia 1 … 43 44 45 46 47 … 263 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » Ręcę opadają.
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo