Odp: GG FORUMOWE
niektórzy na wiekszy areał tyle sprzetu nie mają
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » GG FORUMOWE
Strony Poprzednia 1 … 123 124 125 126 127 … 593 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
niektórzy na wiekszy areał tyle sprzetu nie mają
Byłem w szkole i wybrałem zawodówke a teraz szwagier przyjechał i mi gada żebym zmienił na technika bo niby nie dostane dotacji i wiele innych przywilejów i po tym nic treściwego miał nie będe.pomóżcie bo mam dosyć tych ceremonii!!!
technik to technik i tyle.
Ciekawe czy po zawodówce dostane dofinansowanie,bo jak nie to uciekam do technikum
Papier się liczy, a nie wykształcenie. Możesz mieć nawet kurs rolniczy, bo w ARiMR chodzi o uprawnienia, a nie wykształcenie. Zrób co będzie łatwiej i taniej, a jak kiedyś zechcesz się wykształcić to pójdziesz do prawdziwej szkoły. Takie jest moje zdanie. Ja zacząłem od dobrych szkół i nie żałuję. Trochę to potrwało, ale po 14 latach od ukończenia, uważam, że warto było.
Wczoraj z bratem zrobiliśmy skodziną felicią ponad 900 km po polskich drogach z przyczepką z tyłu. Można być dumnym z babci:) Przejeżdzałem przez okolice Kosesia, Markapopisa, Androla... Koseś a Ty mieszkasz w Kozłowie?
Wczoraj z bratem zrobiliśmy skodziną felicią ponad 900 km po polskich drogach z przyczepką z tyłu. Można być dumnym z babci:) Przejeżdzałem przez okolice Kosesia, Markapopisa, Androla... Koseś a Ty mieszkasz w Kozłowie?
i nikogo nie odwiedziłeś ?
I już masz wpierdziel ! jechać obok 7km i nie wpaść na kawę
jak osiągnęli prędkość światła, to już się nie zatrzymywali:) i
Byśmy jechali dwa dni jak byśmy mieli wszystkich odwiedzić, mam nadzieje że jeszcze będzie okazja. Ogólnie wschodnia strona naszego kraju bardzo ładna:) dotychczas pokazywana w tv jako taka biedna wschodnia część a ja stwierdzam że u nas to dziadostwo! Koseś co tam rośnie za Kozłowem w stronę Nidzicy po lewej stronie? Na dwóch działkach tam chyba to rosło to to pola dość spore
Nie wiem ,w sumie zaraz za Kozłowem to pole znajomego Grześka co ma 1000ha a trochę dalej to pola sąsiada Romana co ma 2000ha i dopiero przed Nidzicą to biedaki mają 200-300 ha ale może to proso bo tego ostatnio dużo sieją . Laszek jak byś w żniwa jechał tą drogą to byś pewnie myślał że jedziesz w zachodniej europie bo tyle jest nowoczesnego sprzętu u rolników i przedsiębiorstw rolnych .
Sprzętu nowego to u nas nie brakuje też ale w Waszych stronach cała infrastruktura ładnie wygląda, drogi, mosty na rzekach... Gmina Kolno ładnie wygląda, byłem tam dokładnie w Borkowie
Pany. Co się stało z Fenolem ? Ochajtał się czy co? Nie widzę go na forum.
Też się nad tym zastanawiałem , był aktywnym użytkownikiem a teraz cisza . Gdzie go wcięło?
Wschodnia strona to dziadostwo tylko musisz nieco bliżej mnie przyjechać
Też się nad tym zastanawiałem , był aktywnym użytkownikiem a teraz cisza . Gdzie go wcięło?
forum.....
Nigdy nie wiadomo co się dzieje z człowiekiem z drugiej strony do puki ten tego nie napisze....
oby mu tylko internet siadł....
Wlaśnie s ilu fajnych internautów nie ma na forum tlTatamarty Karlos Miras Dario u inni co sie z nimi dzieję
Mam wrażenie, że Fenol nie dawno o coś się pytał na forum tylko nie pamiętam o co chodziło....
Ostatni jego post jest z początku maja
Grzegorz89 i jaka decyzja, czym będziesz zagęszczał ziemię przed siewem. Ja ostatecznie zdecydowałem się na wały 4,5 m fi 500 agro-faktory w przyszłym tygodniu mają dojechać.
Strony Poprzednia 1 … 123 124 125 126 127 … 593 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » GG FORUMOWE
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo