Temat: E524 olej w skrzyni biegów
Mam pytanie do posiadaczy 524 o to jak sprawdzić poziom w skrzyni, ile tam ma być oleju ??
Pozdrawiam
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Układ jezdny » E524 olej w skrzyni biegów
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Mam pytanie do posiadaczy 524 o to jak sprawdzić poziom w skrzyni, ile tam ma być oleju ??
Pozdrawiam
jak przy każdej maszynie powinna być kontrolka. to śrubka pomalowana na czerwono
Śrubka a raczej korek, wlew, czy jak to nazwać , owszem jest może nie czerwona, ale nie ma na niej bagnetu, wiec postanowiłem zapytać na forum, może ktoś posiada jakieś informacje na temat ile ma być tego oleju, i gdzie znajduje się jego poziom może jego stan jest gdzies podawany
no nie wiem morze jak w zwolnicach dwa korki i jak leci z górnego to dosyć
romek ty masz 524 powiedz mi czy zdarzyło ci sie ze przyspieszacz nie działał jak nacisłeś dzojstik bo ja na polu jechałem nacisnąłem sprzęgło rzeby zwolnić purzniej przyspieszacz pas zapukał i nic nie ma przyspieszenia co sie moglo stac podkreslam ze nie ma nigdze wycieków oleju poprostu ja nie wiemco jest grane a najlepsze to walła mi ta gómka od wysprzeglika jak skączzylem kosic przy skrzyni ta kapturkowata załorzyłem nowa i nic ciągle cieknie i pedał sprzegła mięki co sie mogło stać co tu zrobić z góry dziekuje za pomoc
:)romek ty masz 524 powiedz mi czy zdarzyło ci sie ze przyspieszacz nie działał jak nacisłeś dzojstik bo ja na polu jechałem nacisnąłem sprzęgło rzeby zwolnić purzniej przyspieszacz pas zapukał i nic nie ma przyspieszenia co sie moglo stac podkreslam ze nie ma nigdze wycieków oleju poprostu ja nie wiemco jest grane a najlepsze to walła mi ta gómka od wysprzeglika jak skączzylem kosic przy skrzyni ta kapturkowata załorzyłem nowa i nic ciągle cieknie i pedał sprzegła mięki co sie mogło stać co tu zrobić z góry dziekuje za pomoc
i jak tam romek
a morze ktoś inny wie
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Układ jezdny » E524 olej w skrzyni biegów
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo