Odp: Witam Forumowiczów
Co do pługa to zdecydowanie za drogo a ciągnik od handlarza tak więc musisz się pilnować przy oględzinach
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Przedstawmy się » Witam Forumowiczów
Strony Poprzednia 1 2 3
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Co do pługa to zdecydowanie za drogo a ciągnik od handlarza tak więc musisz się pilnować przy oględzinach
Dziękuje za odpowiedzi.
Natomiast, jaka kwota była by do przyjęcia za pług?
Co do ciągnika, to bardzo liczę na Kolegów ocenę i ewentualną pomoc w zakupie.
ja za b-201 przerobionego dałem 2100. Cena w tych granicach czy przeróbka czy nie jest do przyjęcia. Za b-200 max 1500. W takich cenach na pewno coś znajdziesz.
Witam wszystkich zapracowanych w żniwnych łanach,(sam wiem jaka to przyjemność mieć kurz na sobie i pot ), szukam któregoś z Kolegów z okolic Zduńskiej Woli, który pomógł by mi zorientować się w tym sprzęcie, oto link: http://olx.pl/oferta/ciagnik-rolniczy-f … bebdd55bbd
Przeciągałem i teraz nie został mi za duży wybór, więc już teraz zwiększam tempo.
Gdyby któryś z kolegów się odezwał, dogadamy szczegóły telefonicznie.
Więc teraz cierpliwie czekam. R.
Szanowni Koledzy, deszcz Nas zalał, więc może ktoś pomoże z tym zakupem?? Jestem dość mocno przyparty do ściany, więc "czas to pieniądz" mi się włączył.
Może sami wiecie kogoś rzetelnego,który za normalną cenę coś oferuje?
R.
Witam Kolegów.
Chciałbym potwierdzić że wreszcie udało mi się dołaczyć do grona posiadaczy 323A
Dzięki Koledze "SŁAWEK 42" udało się reaktywować sprzęt, dość długo Sławka zamęczałem swoją i osobą i sprzetem mechanicznym, jednak WCZORAJ WRESZCIE DOTARŁEM DO SIEBIE!!!
Może dziwnie brzmi, ale dorosły facet a cieszy się jak dziecko, jednak tyle radochy co mi sprawiło te 6 h jazdy to moje. Fakt można było wziąć lawete, ale teraz wiem że MÓJ sprzęt, jest OK, jazda zaliczona a jak by miało coś "paść" to by się już rozsypało.
W każdym bądź razie, są jednak ludzie którzy wracają wiarę w człowieka, dla "SŁAWEK42" wielki PLUS !! Gdyby nie Ty Sławek, to w swej naiwności nawet bym nie wpadł na to że porywam się z motyką na słońce, WIELKI SZACUN u mnie masz na zawsze.
p.s. Za wyrozumiałość Twojej ŻONY masz 2 PLUS , to forum spełnia oczekiwania naprawde, DZIĘKUJĘ.
Cieszę się razem z tobą .
Dzięki Bernix za miłe słowa.
Ja nie mniej się cieszę, że mogłem Ci pomóc. Bezawaryjnej pracy życzę i pozdrawiam serdecznie.
Strony Poprzednia 1 2 3
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Przedstawmy się » Witam Forumowiczów
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo