Temat: Ciagnik FORTSCHRITT 323A

sprzedam ladnego forsza 323a 4x nowe opony,2xnowe akumulatory.Mam go 7lat.
Cena 16000 zł  tel 601 455 223
http://olx.pl/oferta/fortschritt-323a-C … 7Tndx.html

2

Odp: Ciagnik FORTSCHRITT 323A

Czym go zastapisz?

3

ferguson lub agroton

4

Nie obrazajac ciebie ale jak bedziesz chcial 12 to po niego przyjade bo mam kawal drogi do ciebie

Fortschritt zt 423 a razy 2

5 Ostatnio edytowany przez tomek1974 (2014-11-20 23:06:14)

michu23 bez urazy ale nowe laczki kosztują 6 tyś + nowe aku 900zł ???

6

Ok nikt sie nie obraza wiem co ile kosztuje bo sam swojego rematowalem po prostu szukamciagnika do takiej ceny powiem tak aku i tylne opony mnie i tak nie interesuja ani silnik bo te zeczy juz mam opony dostanie szersze silnik wiekszy a do nowych aku mam dobry dostep najgorszy jest transport bo nikt nie pojedzie za cene paliwa duza laweta tak jak pisalem nie chce nikogo urazic po prostu napisalem

7

Te aku co waledek masz założone to sory ale o kant dupy.... Zwykłe samochodowi. Latem to może i kręcą, ale zimą niecwidze ich w tym ciągniku...

Lepiej być nie może, co będzie się okaże....

8

ostatecznie 15tys za ,ciagnik nie sprzedam handlarza

9

przednie opony 16/70r20  16puciene od maszyny budowlanej byl zamiar zalozyc tura.za jedna opone zaplacilem1800zł ,tylne opony 2000szt.=7800ZŁ
propozycja 12tys to smiech albo belkot handlarza
POZDRAWIAM

10

Ok nie jestem handlarzem mam 140h ziemi i trzy forsie szukam nastepnego do kolekcji

11

michu23 a nie lepiej kupić coś większego mniej ludzi do obsługi i mniej problemów, chyba że każdy masz do czegoś innego ale 4 fortschritty ????

12

Na gospodarstwie pracuje ja i brat ponaga kolega z mniejszego gospodarstwa fortschrit to dla mnie dobry mocny i tani traktor nie mam problemow z czesciami i nie raz moje foetschritki zadziwily sasiadow jestem mlodym rolnikiem i puki co niechce brac zadnych bagatelnych kredytow na nowe traktory mocniejszy do tego daze dlatego bede zmienial silnik bo na niektorych glebach brakuje pare konikow

13

A gdzie Ty tyle tej ziemi tam nazbierałeś? Czy łąk masz w pip?

E 516 na części
Telefon 695 076 269

14

90h to jest ornej reszta to laki ziemia to roznosci mam taka gline ze forsz staje w miejscu zczterema skibami i ani rusz dlatego bede budowac mocniejszego z szerszymi oponami

15

Panowie jestem nabywca kolejnego forsia kupilemciagnik na chodzie w oryginale prawie caly za 9000 fotki jak go przywioze

16

waldekpolska napisał/a:

przednie opony 16/70r20  16puciene od maszyny budowlanej byl zamiar zalozyc tura.za jedna opone zaplacilem1800zł ,tylne opony 2000szt.=7800ZŁ
propozycja 12tys to smiech albo belkot handlarza
POZDRAWIAM

Bez obrazy ale dla mnie pisanie ile dałeś za opony i wliczanie tego w cenę ciągnika to śmiech. Nowe opony są w sklepie a nie na twoim traktorze :crez:. Co nie zmienia faktu że nie jest wart tej ceny jak bebechy ma w miarę zdrowe, 12 tys. za sprawny traktor o mocy 100 KM z przednim napędem to jednak trochę za mało hmm.

Oby tak dalej :-)

17

Czy ja wiem moze malo moze duzo ja wczoraj kupilem za dziewiedz a na wiosne tego roku dalem szesc tys ciagniki nachodzie i sprawne i tak liczac po wyrematowaniu bede mial dwa ciagniki w stanie bdb za 30tys wiec co innego za to bym kupil moze by sie jakis starszy ciagnik innej marki zznalazl a tak mam dwa

18

Sprawne, na chodzie a do remontu, rozumiem. Po prostu kupiłeś zwłoki które sobie wyszykowałeś, maszyna z ogłoszenia to jednak nie zwłoki, przez wzgląd choćby na rzeczone opony. Ja kiedyś też się nawaliłem i wpier....... do błota. Jak siedziałem już na łóżku to bełkotałem że jestem goły ale w majtkach. Da się ...

Oby tak dalej :-)

19

No wybacz ciagnik ktory uprawia tyle h to dla ciebie zwloki to ja nie wiem czy ta twoja c360 ma skrzydla czy jest ze zlota i zalezy co rozumiesz przez slowo remont bo polozenielakieru nowych lamp nowych olei i filtry i paru innych pier**l to kosmetyka i raczej zwloki nic ci w polu nie zrobia chyba ze wytumaczyc ci co to znaczy te slowo he

20

waldekpolska sprzedaj go na łysych laczkach za 12 tyś i wszyscy będą zadowoleni a i akumulatory żeby chociaż raz zakręcił smile