Temat: Ciagnik FORTSCHRITT 323A
sprzedam ladnego forsza 323a 4x nowe opony,2xnowe akumulatory.Mam go 7lat.
Cena 16000 zł tel 601 455 223
http://olx.pl/oferta/fortschritt-323a-C … 7Tndx.html
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Sprzedam » Ciagnik FORTSCHRITT 323A
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
sprzedam ladnego forsza 323a 4x nowe opony,2xnowe akumulatory.Mam go 7lat.
Cena 16000 zł tel 601 455 223
http://olx.pl/oferta/fortschritt-323a-C … 7Tndx.html
Czym go zastapisz?
ferguson lub agroton
Nie obrazajac ciebie ale jak bedziesz chcial 12 to po niego przyjade bo mam kawal drogi do ciebie
michu23 bez urazy ale nowe laczki kosztują 6 tyś + nowe aku 900zł ???
Ok nikt sie nie obraza wiem co ile kosztuje bo sam swojego rematowalem po prostu szukamciagnika do takiej ceny powiem tak aku i tylne opony mnie i tak nie interesuja ani silnik bo te zeczy juz mam opony dostanie szersze silnik wiekszy a do nowych aku mam dobry dostep najgorszy jest transport bo nikt nie pojedzie za cene paliwa duza laweta tak jak pisalem nie chce nikogo urazic po prostu napisalem
Te aku co waledek masz założone to sory ale o kant dupy.... Zwykłe samochodowi. Latem to może i kręcą, ale zimą niecwidze ich w tym ciągniku...
ostatecznie 15tys za ,ciagnik nie sprzedam handlarza
przednie opony 16/70r20 16puciene od maszyny budowlanej byl zamiar zalozyc tura.za jedna opone zaplacilem1800zł ,tylne opony 2000szt.=7800ZŁ
propozycja 12tys to smiech albo belkot handlarza
POZDRAWIAM
Ok nie jestem handlarzem mam 140h ziemi i trzy forsie szukam nastepnego do kolekcji
michu23 a nie lepiej kupić coś większego mniej ludzi do obsługi i mniej problemów, chyba że każdy masz do czegoś innego ale 4 fortschritty ????
Na gospodarstwie pracuje ja i brat ponaga kolega z mniejszego gospodarstwa fortschrit to dla mnie dobry mocny i tani traktor nie mam problemow z czesciami i nie raz moje foetschritki zadziwily sasiadow jestem mlodym rolnikiem i puki co niechce brac zadnych bagatelnych kredytow na nowe traktory mocniejszy do tego daze dlatego bede zmienial silnik bo na niektorych glebach brakuje pare konikow
A gdzie Ty tyle tej ziemi tam nazbierałeś? Czy łąk masz w pip?
90h to jest ornej reszta to laki ziemia to roznosci mam taka gline ze forsz staje w miejscu zczterema skibami i ani rusz dlatego bede budowac mocniejszego z szerszymi oponami
Panowie jestem nabywca kolejnego forsia kupilemciagnik na chodzie w oryginale prawie caly za 9000 fotki jak go przywioze
przednie opony 16/70r20 16puciene od maszyny budowlanej byl zamiar zalozyc tura.za jedna opone zaplacilem1800zł ,tylne opony 2000szt.=7800ZŁ
propozycja 12tys to smiech albo belkot handlarza
POZDRAWIAM
Bez obrazy ale dla mnie pisanie ile dałeś za opony i wliczanie tego w cenę ciągnika to śmiech. Nowe opony są w sklepie a nie na twoim traktorze :crez:. Co nie zmienia faktu że nie jest wart tej ceny jak bebechy ma w miarę zdrowe, 12 tys. za sprawny traktor o mocy 100 KM z przednim napędem to jednak trochę za mało .
Czy ja wiem moze malo moze duzo ja wczoraj kupilem za dziewiedz a na wiosne tego roku dalem szesc tys ciagniki nachodzie i sprawne i tak liczac po wyrematowaniu bede mial dwa ciagniki w stanie bdb za 30tys wiec co innego za to bym kupil moze by sie jakis starszy ciagnik innej marki zznalazl a tak mam dwa
Sprawne, na chodzie a do remontu, rozumiem. Po prostu kupiłeś zwłoki które sobie wyszykowałeś, maszyna z ogłoszenia to jednak nie zwłoki, przez wzgląd choćby na rzeczone opony. Ja kiedyś też się nawaliłem i wpier....... do błota. Jak siedziałem już na łóżku to bełkotałem że jestem goły ale w majtkach. Da się ...
No wybacz ciagnik ktory uprawia tyle h to dla ciebie zwloki to ja nie wiem czy ta twoja c360 ma skrzydla czy jest ze zlota i zalezy co rozumiesz przez slowo remont bo polozenielakieru nowych lamp nowych olei i filtry i paru innych pier**l to kosmetyka i raczej zwloki nic ci w polu nie zrobia chyba ze wytumaczyc ci co to znaczy te slowo he
waldekpolska sprzedaj go na łysych laczkach za 12 tyś i wszyscy będą zadowoleni a i akumulatory żeby chociaż raz zakręcił
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Sprzedam » Ciagnik FORTSCHRITT 323A
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo