Odp: Uprawa bezorkowa
Pietia te wały z tego ceownika ale jak są w 2 rzędach robią robotę ... jako wersja podorywkowa bo jeśli pod siew to zostawiają za duże grudy ...
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Pokój do pogawędek » Uprawa bezorkowa
Strony Poprzednia 1 … 29 30 31 32 33 … 128 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Pietia te wały z tego ceownika ale jak są w 2 rzędach robią robotę ... jako wersja podorywkowa bo jeśli pod siew to zostawiają za duże grudy ...
Mpopis masz może jakiś chociaż kawałeczek filmiku jak twój sprzęt pracuje ? Chciałbym chętnie zobaczyć jak to wszystko wygląda
nie mam
Dziś mi szczeka opadła. Stokłosowe ludki orzą to czego nie orali z 10 lat! Pod kukurydzę..... az piach wyłazi....
Nie rozumien....
A czy przypadkiem nie będzie tam las? Bo ostatnio oni orzą pod lasy albo sady. Boboszewo podlega pod Stawnicę?
Ano pod Stawnicę. Z tego co mówił gość u którego parkują maszyny na noc to ma być kukurydza. Cholera wie....
Taakie cuś by pasowało na uprawę pod 25cm ? http://olx.pl/oferta/kultywator-scierni … 0458d146cb
A czym chcesz to targać? Na 25 śmiało podcinacze można wek....
No to jesteśmy z Pawłem po wizycie u Mpopisa. Marek jak i jego pola przekonały mnie do tego systemu uprawy. Marka maszyny, solidne i przemyślane pod każdym względem.
No to jesteśmy z Pawłem po wizycie u Mpopisa. Marek jak i jego pola przekonały mnie do tego systemu uprawy. Marka maszyny, solidne i przemyślane pod każdym względem.
jestem tego samego zdania
Bamreras nie chodzi mi o cala szerokosc tylko mnie by obchodzilo ta czesc 7 lap bez tych podnoszonych po bokach. Z cala szerokoscia na moich glebach 160km by musialo byc min... A podcinacze dokladnie wek
To Panowie już pługi zostawiacie w krzokach? Kurde sam przejechałbym się, obejrzeć pogadać, bo jest na to czas, tylko świat drogi
To Panowie już pługi zostawiacie w krzokach? Kurde sam przejechałbym się, obejrzeć pogadać, bo jest na to czas, tylko świat drogi
Grzegorz to jest nas dwóch zawsze nie podrodze mi do marka jak myslałem o bedbarach wyskoczyło wesele. Za daleko mieszka od nas.
To jak jest nas dwóch to może Marek do nas przyjedzie i poopowiada Może uda się przekonać.. A tak na poważnie to mam nadzieję że kiedyś odwiedzimy rodzinę na kujawach, to myślę po kolei odwiedzić kilka osób, tylko też to chociaż na tydzień wypadowy, bo gościnność Polska nie pozwala kierować później Myślę, że ja swoją przygodę zacznę od przyszłej jesieni, bo pług wystawiłem, bo chcę większy, ale może zamienię na porządny gruber, życie pokaże i portfel.
Bamreras nie chodzi mi o cala szerokosc tylko mnie by obchodzilo ta czesc 7 lap bez tych podnoszonych po bokach. Z cala szerokoscia na moich glebach 160km by musialo byc min... A podcinacze dokladnie wek
Na gęsinie tak jak jest to forszowi starczy 2,25 czyli 5łap. Na wąskim dłucie zaryzykowałbym 3m w rozstawie 25cm...
Androl szkoda że nie dałeś znaku że jedziesz bo bym się z wami zabrał po drodze ,tym bardzie że Marek już był u mnie na wiosnę i z rewizytą należało by wpaść . Ale co się odwlecze to nie uciecze
Tomek poczekaj na mnie, to się wybierzemy razem .Będzie okazja Ci podrzucić te parę gratów.
Jeszcze trochę a wynajmiemy busa i wycieczkę forumową do Marka zrobimy
Z mojej Strony to bus by był 9 osobowy
No to chłopaki organizujcie się, bo warto Marka odwiedzić jeszcze przed śniegiem i obejrzeć również pola.
Strony Poprzednia 1 … 29 30 31 32 33 … 128 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Pokój do pogawędek » Uprawa bezorkowa
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo