Odp: silnik ifa
a tego na powietrze to jest 6?
Telefon 695 076 269
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Kupię » silnik ifa
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
a tego na powietrze to jest 6?
Tak sa szustki chlodzone powietrzem ifoskie pieknie chodza
https://www.youtube.com/watch?v=n_TS5zyrrPo
silnik 2300 zł
widzialem ten silnik na olx widac ze skladany z dwuch no jest juz pare propozycji czekam jeszcze na tego znajomego co mi powie
koledzy powiedzcie mi jak by przeciac rame i wstawic szustke to wtedy jakie jest laczenie ze skrzynia tez zostaje tylko ta jedna guma czy inaczej
Zależy/ile przedłużysz. Swoją drogą ja przy takiej przeróbce osobiście zamiast tych kapeluszy wolałbym tłumik drgań taki jak np w John Deere.
Aha a jak to sie dokladnie nazywa jakis link
Michu coś takiego jest w jumzie i jest też bardzo mocne myślę ze z powodzeniem wytrzymałoby. Na pewno tańsze tylko pozostaje dopasować.
A ja powiem tak:
zwal chłodnicę, most, postaw silnik i zobacz ile Ci brakuje. Z tego co widziałem to ludziska wstawiają kawał ramy mniejwiecej pod pompą wtryskową co według mnie jest bez sensu bo im dalej do tyłu tym wieksze obciązenia. chyba lepiej przewiercić dziury na most i dospawać podstawkę pod chłodnicę niż spawac w połowie ramy .....
A to krzysiu masz rację..... Co do linku to wpisując w guglle frazę : tłumik drgań skrętnych John Deere wywala całe mnustwo wynikó. Faktem jest że ceniqczwala zcnóg
Jak dla mnie ta rama jest trochę przy słaba . Skręcałem przodek śrubami na wylot to ramę wciskało jak by była z plasteliny . Jak bym kiedy zakładał tuza to dał bym dodatkową ramę aż do tylnego mostu . Jeśli masz serwo to musisz i tak ryja trochę wysunąć .
to trza wywalić serwo....
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Kupię » silnik ifa
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo