Odp: GG FORUMOWE
a dzisiaj kupiłem prawie nówkę oponę 18r34 za 300zł
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » GG FORUMOWE
Strony Poprzednia 1 … 151 152 153 154 155 … 593 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
a dzisiaj kupiłem prawie nówkę oponę 18r34 za 300zł
Jacy pisałem do Ciebie na pw dwa razy w sprawie tej amazonki kolegi.
Jaka tu dziś cisza... wchodze na forum a tu zero ruchu.. chyba kacyk po sylweatrze....
Powiem szczerze nic nie piłem, kaca nie mam ale jakoś z roku na rok coraz gorzej znoszę te święta. Jakoś mnie dołuje kolejny rok, a to wszystko jakoś bez większych zmian. Zamuliłem trochę, nie ma co psuć dobrej atmosfery, na forum.
Grzesiu, masz zone dzieci, nie narzekaj, inni maja gorzej
Mi się też w tym roku udzieliła handra... Jak miałem siedzieć i udawać że się cieszę, a wiedziałem że mam w pip roboty w warsztacie to mię aż trzésło. Poszedł bym robić ale tradycję leniwych świąt trzeba podtrzymać niestety....
Jak dla mnie, czas płynie za szybko,a szczególnie ten nadmierny postęp, kurcze,to już 2015 rok.
Czas płynie tak szybko od zawsze, to my nie nadążamy. Tu nawet nie chodzi o robotę, dokładnie to nie wiadomo o co chodzi, szczerze mówiąc. Choroba tego wieku, ja staram się zaleczać ją, jakąś robotą.
Pajej nie wiem co masz na myśli, mówiąc że inni mają gorzej? Akurat żona z dziećmi, pojawiło się nie wiadomo skąd, i jakoś nie pamiętam żeby mi to przyszło z trudem.
Powiem szczerze nic nie piłem, kaca nie mam ale jakoś z roku na rok coraz gorzej znoszę te święta. Jakoś mnie dołuje kolejny rok, a to wszystko jakoś bez większych zmian. Zamuliłem trochę, nie ma co psuć dobrej atmosfery, na forum.
Co zimowa depresja Cię dopadła? Wiosną przejdzie.
Dochodze powoli do siebie po sylwestrze. W głowie jest jeszcze takie nieustające ciche piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii a żołądek sam nie wie czego chce.
Chłopaki pracocholizm wam się udziela .... a nie samą pracą człowiek żyje )
Czas płynie tak szybko od zawsze, to my nie nadążamy. Tu nawet nie chodzi o robotę, dokładnie to nie wiadomo o co chodzi, szczerze mówiąc. Choroba tego wieku, ja staram się zaleczać ją, jakąś robotą.
Pajej nie wiem co masz na myśli, mówiąc że inni mają gorzej? Akurat żona z dziećmi, pojawiło się nie wiadomo skąd, i jakoś nie pamiętam żeby mi to przyszło z trudem.
Jestes zdrowy, masz dom, prace, chłopie ogarnij sie. Ja zawsze powtarzam nigdy nie jest tak dobrze zeby nie mogło byclepiej, ale i nigdy nie jest tak źle zeby nie mogło być gorzej
ja mam totalną wojnę z rodzinką te święta to koszmar a sylwester dobija mnie najbardziej bo z czego się cieszyć że już rok krócej pożyje?nie wspomnę o nowych rachunkach.Ale dosyć o tym muszę kupić nową oponkę 18r34 jaką polecicie oczywiście w rozsądnej cenie i nie jakieś próchno co po roku się rozleci.
ja mam totalną wojnę z rodzinką te święta to koszmar a sylwester dobija mnie najbardziej bo z czego się cieszyć że już rok krócej pożyje?nie wspomnę o nowych rachunkach.Ale dosyć o tym muszę kupić nową oponkę 18r34 jaką polecicie oczywiście w rozsądnej cenie i nie jakieś próchno co po roku się rozleci.
Nie przejmuj się Tomek, jedno słówko za dużo,wyjazdy przygotowania świąteczne itp. U mnie też to się zdarza,takie są uroki rodzinne.
A co do opony to w 323 mam ruską opone, taką jak w belarusach 820 itp. Ciągnik był kupiony razem z nią i śmiga już 8 lat i żadnych pęknięć, nie wiem jak ona się nazywa ale chyba voltyro czy jakoś tak, ale pewnie kosztuje z 2000 niestety. A może coś z Mitasa?
Laszek coś się nie odzywa, ostatni post 21,12, 2014
Koledzy dzisiaj pisałem z Piotrem K i pisał że nie długo się odezwie tylko po ogarnia trochę tematów
forszaj303 marek dzięki za słowa otuchy co do opon to jest różnica jak jedna jest radialna a druga diagonalna?
koledzy a nikt z was nie chce sztormu, oddam za darmo,bo u mnie wieje chyba z ósemka od paru dni i powoli mam go dość...
jaka ksywka , taka aura. Ups, taki mamy klimat :smiley:
forszaj303 marek dzięki za słowa otuchy co do opon to jest różnica jak jedna jest radialna a druga diagonalna?
Diagonalna szybciej bedzie lapac uslizg:-) mam tak w 6o. Zawsze pierwsza slizga sie zwykla.radialka ma lepsza trakcje. Wysokosc bieznika porównywalna. ... smiesznie to wyglada jak oram zonie ogrodek. Kolo w bruzdzie sie slizga a drugie nie:-)
Radialka jest tak jakby bardziej rozlazła i wydaje się że ma za mało powietrza,przez to ma lepszą trakcję, no i wygodniej się na nich jeździ, lepsza amortyzacja.
Strony Poprzednia 1 … 151 152 153 154 155 … 593 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » GG FORUMOWE
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo