Odp: zakup nowego ciągnika
Ciągnik jak ciągnik ale ten zapach nowości bezcenny , gratulacje zakupu .
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Kupię » zakup nowego ciągnika
Strony Poprzednia 1 … 6 7 8 9 10 11 12 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Ciągnik jak ciągnik ale ten zapach nowości bezcenny , gratulacje zakupu .
gratulacje piękny wybór .a kolor na ciągniku cudo. pozdr,
Ja wybierałem ciągnik a żonka kolor
Farmer a powiedz jak w porównaniu do innych ciągników Valtra wychodzi cenowo? W podobnym wyposażeniu jest droższa od innych marek czy na podobnym poziomie? Bo rozumiem, że cena nie była pod uwagę brana, skoro testowałeś kilka?
Farmer a powiedz jak w porównaniu do innych ciągników Valtra wychodzi cenowo? W podobnym wyposażeniu jest droższa od innych marek czy na podobnym poziomie? Bo rozumiem, że cena nie była pod uwagę brana, skoro testowałeś kilka?
Grzegorz cenowo do innych marek wyszła nie tak źle mnie ona kosztowała 315 netto a np nh i case wychodził w granicach 300 netto a np JD w takim wyposażeniu jak valtra to w granicach 370 netto .Niby na początku jak pytałem dilerów poszczególnych marek to ceny były w miarę a jak za czołem konfigurować pod siebie to już nie było tak różowo a o fencie to nawet nie wspominam bo tam cena x2
za taki ciagniczek to dom mozna wybudowac, ska te ceny sie biora?
dobrze że zwroty są bo inaczej to bym się nie odważył na zakup nowego a tak będzie mnie kosztował jakieś 150 to jeszcze można poszaleć
Farmer1 jaka moc i skrzynia
To prawda w tych czasach chcieć ciągnik nowy to tylko na zwrot, bo za gotówkę stać byłoby może z 5% rolników.
Farmer1 jaka moc i skrzynia
160km max 170 a skrzynia 30/30 powershift
hahaha zwrot unijny ..... dobre sobie
ciekawa sytuacja mnie spotkała .... wczoraj ogladałem tego johna ... wchodząc w obejscie gospodarza no tak wszystko nowe maszyny budynki gospodarcze dom suszarnia do kuku itp wielka tablica że z dotacji unijnych gość około 40stki ... pola 120ha kombajn oglądnięty cena niby stargowana strasznie szybko ...
właśnie dzwoni panie bierz pan ten kombajn bo mnie banki za jaja powieszą ...
patrzę na ogłoszenia jego a tam wszystko wystawione ...
Unia .... hmmm nic za darmo tak że bez przesady nie jesteśmy w Niemczech PAnowie ...
widocznie gość przeinwestował ja też jak bym chciał to mogłem nabrać maszyn nie wiadomo ile ale trzeba mierzyć zamiary na siły bo inaczej klapa
Wojtas w Niemczech i całej zachodniej europie też bankrutują gospodarstwa i to niemało.
Ciekawe ile kosztowałby taki ciągnik jakbyśmy nie byli w unii? Rzeczywisty koszt jaki poniósłby chłop myślę, że byłby podobny jak teraz tylko bez tej całej biurokracji, i złudzenia pomocy.
Wszędzie bankrutują .... to Święta prawda ale jak do czorta dostałeś na piśmie że dostałeś zwrot w wysokości 50 procent sumy to ok wiesz co masz robić a tu idziesz kupujesz za swoją kasę a oni jak się namyślą a to im schodzi to dopiero oddadzą a odsetki fruną ...
dobra temat nie o tym ....
cena ładna ciągnik fajny
a ile najważniejsza sprawa w tej maszynie ? czyli wizyta servisu ? wymiana olei itp wkońcu by utrzymać to wszystko servisu nie unikniesz ? w Jeleniu 1 servis kosztuje od 4do7 tys wizyta ... a tu ?
Dużo jest takich ogłoszen ze mają wszystko wystawione,a sprzet wszystko maks piecio letni.
Gratuluje zakupu.
nie no aż tak drogo to nie jest pierwszy przegląd coś koło 1500 a najdroższy w granicach 3000
Też czekamy na decyzję z ARiMR . z dogrywki się załapałlim . żadnego lęku nie czuję .pozdr,
hahaha zwrot unijny ..... dobre sobie
ciekawa sytuacja mnie spotkała .... wczoraj ogladałem tego johna ... wchodząc w obejscie gospodarza no tak wszystko nowe maszyny budynki gospodarcze dom suszarnia do kuku itp wielka tablica że z dotacji unijnych gość około 40stki ... pola 120ha kombajn oglądnięty cena niby stargowana strasznie szybko ...
właśnie dzwoni panie bierz pan ten kombajn bo mnie banki za jaja powieszą ...
patrzę na ogłoszenia jego a tam wszystko wystawione ...
Unia .... hmmm nic za darmo tak że bez przesady nie jesteśmy w Niemczech PAnowie ...
Wojtas to ten z Oławy za przystawke też juz opuśił cene. Ładnie sie prezentuje:
A co myślicie o nowym wypuscie Ursusa ? C-380/380M/382 ?
Strony Poprzednia 1 … 6 7 8 9 10 11 12 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Kupię » zakup nowego ciągnika
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo