Odp: GG FORUMOWE
Sławek rano było 18 . A Grzegorz chyba dziś miał swojego na kołach prowadzić do nabywcy .
to z niego gość, ze slaska na kołach, to jest juz wyczyn
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » GG FORUMOWE
Strony Poprzednia 1 … 154 155 156 157 158 … 593 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Sławek rano było 18 . A Grzegorz chyba dziś miał swojego na kołach prowadzić do nabywcy .
to z niego gość, ze slaska na kołach, to jest juz wyczyn
Bizona na kołach do klienta, nowy nabytek do siebie lawetą.
michu na przyczepę podobno mam klienta i jak się zdecyduje to mam mu ją zaprowadzić jakieś 160 km
według mnie powinny być tylko dodawana jak ktoś jawnie napisze że daje to albo tamto a anonimowe powinny być skasowane !!!
i tak by było lepiej, bo nie sztuką jest przywalić zza węgła. Ciekawe za co dostałem?
Nareszcie wróciłem, Się porobiło, a nie było mnie kilka dni, bo laptop dostał zadyszki i wczoraj kupiłem nowy. Bizon sprzedany claas kupiony, w tym tygodniu dojdzie jeszcze jedna 512 na części. Ogólnie jestem zadowolony, choć zeszły tydzień nerwów mi narobił co niemiara, bo mało nie zleciał nam kombajn z gabarytu, udało mi się zjechać i ogólnie jestem dość zadowolony z maszyny kawał smoka, a silnik potęga nie ma co.
Ciekawa sprawa, bo jak jechałem do domu z kombajnem to nie wiedziałem jeszcze kiedy zaprowadzę bizona do nowego właściciela, a tutaj już wiedzą i rzeczywiście wtedy zaprowadziłem Dobrze wrócić.
Marek to jak mała ranka na polu walki Zobacz na PiotraK albo Tomka oni już poważnie krwawią Mam pomysł jak tego snajpera co strzela minusami złapać ale do tego potrzeba z 10 chętnych chłopaków co by na pw się dogadali .
Tomek wyczyść skrzynkę
Kiedyś usiłowałem go namierzyć zgłaszam się ....
Prawie go miałem....
ale co to da jak go na mierzymy na pewno ma wszystko fikcyjne a później znowu się zarejestruje pod innym nikiem i dalej będzie bezkarnie walił minusami.ostatnio nacieli mnie na allegro sprawa poszła na policje i nic gościu miał fikcyjne dane i konto tylko wiem że logował sie w gdańsku.
koseś wyczyść skrzynke
ja się też dołącze do pomysłu
to moze tu nie pisac bo spisek nie wyjdzie ?
A jeśli to będzie któryś z 10 ochotników?
właśnie dostałem minusa a zalogowani byli andre902,kamilz,krzysztof2.1961,MarcinK,marekqaz,yokoslaw
i masz 6 opcji ciekawe która to kto to krzysztof2.1961 ?
własnie też sie miałem pytać
jakoś malo słyszalna i widzialna postac na forum
Ja w tym czasie na pewno też byłem zalogowany, więc może nie pokazuje wszystkich zalogowanych?
nie zapominajmy że piotrk yokoslaw na trzaskał ze 100 minusów ?
prędzej czy później sie wyda kto to sam wpadnie
tak bynajmniej myślę
Pomysł wysłałem do Wojtka jeśli uzna że to ma sens to niech to roześle tylko do kogo ? Tylko się zastanawiam czy to ma sens ? Bo jak to Tomek zauważył kameleon zmieni skórę i co w tedy ? Nie mam ochoty gonić za cieniem zamiast fajnie spędzać czas prawdziwymi kolegami na forum . Na forum kopaczka jest fajnie bo jak post komuś pomoże to autor postu dostaje POCHWAŁĘ i to jet fajnie jak ktoś ma 181 pochwał .
nie zapominajmy że piotrk yokoslaw na trzaskał ze 100 minusów ?
nie mam nic wspólnego z waszymi minusami.
Strony Poprzednia 1 … 154 155 156 157 158 … 593 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » GG FORUMOWE
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo