Odp: GG FORUMOWE
ale jak kupisz takiego za 10 tys to stan totalnie opłakany czasami lepsze na złomach widać
kurde jak 512 są już po 8-10tys można kupić to prawie 1zł za kg ... szok
![smile](https://forum-fortschritt.pl/img/smilies/smile.png)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » GG FORUMOWE
Strony Poprzednia 1 … 156 157 158 159 160 … 593 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
ale jak kupisz takiego za 10 tys to stan totalnie opłakany czasami lepsze na złomach widać
kurde jak 512 są już po 8-10tys można kupić to prawie 1zł za kg ... szok
jakieś 10-11 lat temu sprzedalismy z ojem 512 za 12 tysi, a dzisiaj dalej w tej samej cenie chodzą.
Był bizon za 10tys z wyskakującą dwójką i nie kupiłem a teraz poszedł na części. Nie kupiłem bo sam się ze swoim borykałem teraz kupiłbym. Ogólnie do odmalowania i porządnego mycia bo wszędzie smar z dwudziestu lat... Na siłę na pewno nie będę szukał, ale nieraz niecierpliwi na złom wywożą dobre maszyny, a wszystko ma swojego kupca i cenę. U nas na wschodniej ścianie, jeszcze takie numery przechodzą.
u nas nie bardzo, bizona ciezko sprzedać
Może ktoś chce mojego bizona,1978 ale ma dużo nowych części i do oddania za 8000
Czy nie dowidze czy + i - zniknęły
właśnie dostałem minusa a zalogowani byli andre902,kamilz,krzysztof2.1961,MarcinK,marekqaz,yokoslaw
Tomku prosiłbym żeby nie brać mnie pod uwagę co do minusów.
Jestem już za poważny żeby dawać komuś minusa bez podania przyczyny tak z okopów.
Może ktoś chce mojego bizona,1978 ale ma dużo nowych części i do oddania za 8000
U mnie w okolicy za tą kasę, podejrzewam że poszedłby od ręki.
i tak będzie chyba najlepiej nie będzie kłutni i zastanawiania sie od kogo i za co
Szkoda mi trochę tych plusów szczerze mówiąc, ale cóż znamy się nie od wczoraj i każdy wie na kogo można liczyć.
no mi tez, to chociaz te plusy by mogły zostać
A teraz miłośnik dawania - może sobie tylko popłakać.
I jakoś dziwne to teraz wygląda bez + i -
Ale nie ma juz chyba plusów i minusów
A teraz miłośnik dawania - może sobie tylko popłakać.
Janusz trafiłeś w samo sedno :beer:
I teraz wszyscy są równi, nie ma równych i równiejszych.....
Nie rozumie was .... jak były plusy i minusy to płacz bo ktos minusy rozdaje jak ulotki a jak ich nie ma to tez płacz bo ich brak
nie da się ukryc że to Polskie Forum nigdy nie dogodzi a płakać trzeba
może ujmijmy to tak kto tu zaglada czesto to wie kto jest pomocny a kto śmieci i tyle w każdym razie dochodzen nie potrzeba robić bo już nikt nikomu nic nie da i tyle
A teraz miłej zabawy bo trzeba isc do pracy Do jutra
Jakos sie tu golo zrobilo hehe
Ja bym zamiast +- wstawił łapkie "pomógł". Jak kto komu pomoże dostanie łapkie, jak nie pomógł to nic nie dostanie.
o mały włos czyli jakieś 5 tyś mi brakło na dominatora 105 i teraz mam 516 co do + i - to jetem bardzo wdzięczny że ich nie ma bo były źle wykorzystywany przez nieodpowiedzialne osoby.
Strony Poprzednia 1 … 156 157 158 159 160 … 593 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » GG FORUMOWE
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo