Odp: Dopłaty
U mnie ani decyzji ani kasy.... A odnosnie ruskiego wegla to szkoda gadać, raz kupiłem i nigdy wiecej.. nie ma tyle kalorii i nie wypala sie dobrze.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » Dopłaty
Strony Poprzednia 1 … 41 42 43 44 45 … 50 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
U mnie ani decyzji ani kasy.... A odnosnie ruskiego wegla to szkoda gadać, raz kupiłem i nigdy wiecej.. nie ma tyle kalorii i nie wypala sie dobrze.
Też czekam. własnie wstrzymałem wydatki do niezbędnych bo w marcu musze raty za ziemie zapłacić a dopłat nie ma. Dla mnie to nowośc bo zazwyczaj zchodziły od paździenika do końca grudnia. A tu dupa nic nie widac nic nie słychać....
decyzje dostałem tydzien temu
decyzja u mnie dziś przyszła
ja w zeszłym roku kasę na kącie miałem dopiero pod koniec lutego,tak że w tym roku chyba będzie to samo...
U mnie dopłaty już na kącie
u mnie już dawno wydane
dopłata dotarła okolo 3tygodni od decyzji ...
a jakościowo jak ten ruski ?
Spoko. Szlaki malo popiol w normie nie widzę różnicy.
Dzisiaj mój ojciec dostał decyzję urwali w stosunku do zeszłego roku 1740zł a oddali z modulacji 430zł.
Kasa częściowa jest .decyzji nie dostałem ale już przyszły nowe druki do wypełniania na ten rok
U mnie decyzja była 12 stycznia a kasa dziś na koncie, brachol dostał w zeszłym tygodniu....
Także ten rok szybko
Dziś decyzja przyszła dopiero, niech kasa na razie nie przychodzi....
szybko przyjdzie szybko pójdzie...
decyzja dostarczona.... i stwierdzam że Polska jako obszar ziemski się kurczy...
Jest kasa.
ja ani decyzji ani kasy
Mi też mi też ...kasa wpłynęła i ciekawe kiedy wypłynie
u mnie też ani decyzji i kasy.
Kasa przyszła po 15 dniach od decyzji.
Strony Poprzednia 1 … 41 42 43 44 45 … 50 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » Dopłaty
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo