Odp: Powiedzcie coś o sobie
witam mam 19 lat a dokladnie to mój tata uprawia ziemie a ja mu troche pomagam a pozatym mieszkam w Chełmie a mój dziadek 30k od Chełma a mój tata ma 38 lat
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Przedstawmy się » Powiedzcie coś o sobie
Strony Poprzednia 1 … 25 26 27 28 29 … 132 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
witam mam 19 lat a dokladnie to mój tata uprawia ziemie a ja mu troche pomagam a pozatym mieszkam w Chełmie a mój dziadek 30k od Chełma a mój tata ma 38 lat
dzieki za skrót a raczej pozadna lokalizacje gdzie twoja rodzinka mieskza:PP a tak pozatym witam
piotrek157 opisz w innym dziale jak ci sie kombajn sprawóje bo mam chec na takiego
Czesc z tej strony Piotrek posiadam fortschritta 303d i dwa kombajny 512 i 514 mieszkam w Kopaczowie woj.dolnoslaskie.Pozdrawiam:)
a witamy witamy
Cześć Piter !
Witam zioma :beer:
Mozecie mi cos powiedziec na temat plugow b200 i b201 ktory z nich jest lepszy?mam zamiar kupic taki bo bujam sie teraz z nasza polska piatka a sasiad ma b200 i bardzo sobie chwali.
nie w tym dziale pługi mają poswięcony oddzielny
polecam b 201
Mam najmie MAREK jestem posiadaczem 303 od 5 lat zrobilem mu kapitalke silnika a teraz mam klopoty z przystawka ale wogule jestem bardzo zadowolony z 303 bo inny by tego niewypracowal ,a awaria moze trafic sie zawsze.Marek z sieradza
Witam Marka kolejnego posiadacza poczciwego 303
Cześć Marek !
witam Andrzej z tej strony . mam 19 lat, pracuje na gospodarstwie wraz z rodzicami. W przyszłym tyg a dokładniej w pon bądź we wtorek na podwórku stanie E 514 cały czas "edukuje" się żeby móc prowadzić własne gospodarstwo . . .
Przy obecnej koniukturze chyba nie warto
wszystko zależy od roku ... ale przecież ktoś musi zebrać to ziarno żeby jakiś pan X choćby z wrocka mógł sobie rano iść po świeże bułeczki.... wiadomo ze nasz rząd robi wszystko żeby rolnikowi przypadkowo się nie poprawiło, ale tak było, jest i będzie ..... więc trzeba robić na czym się zna, i co się lubi (jednocześnie) i nie będzie najgorzej ...
Strony Poprzednia 1 … 25 26 27 28 29 … 132 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Przedstawmy się » Powiedzcie coś o sobie
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo