Odp: Kupno kombajnu ... case czy claas ?
kompletny po czym to poznajesz ... ?
rotorowiec , wielki silnik brak oszczędności uwielbiający się zacierać silnik ... 3 sztuki wioskę obok stoją z zamordowanymi silnikami
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » Kupno kombajnu ... case czy claas ?
Strony Poprzednia 1 … 4 5 6 7 8 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
kompletny po czym to poznajesz ... ?
rotorowiec , wielki silnik brak oszczędności uwielbiający się zacierać silnik ... 3 sztuki wioskę obok stoją z zamordowanymi silnikami
Trochę się rozejrzałem w temacie kombajnów i nie byłoby normalne, aby przy obecnych cenach za dobre kombajny za 70tys można byłoby kupić maszynę z przystawką do kukurydzy i stołem w dobrym stanie. 70koła nie mało, ale ceny niestety inne obowiązują. Trzeba uważać co się do domu przywlecze. U mnie miało być też lepiej a parę rzeczy wyskoczyło i trzeba kupić, a ceny zawrotne.
To fakt u mnie Koledze w 2-och lexionach silniki padły. Szok chłopak się załamał! To nie ifa i remonciki w kredyt mu poszły!
wojtas, chodziło mi o przystawke, stół i sieczkarnie,
http://olx.pl/oferta/claas-dominator-10 … b5d1db8450
zna ktoś może tego handlarza ?
Z lakierni prosto na słoneczko wystawiony.
wiem wiem widzę że był zmęczony ale kolor robi swoje napęd hydro cena o 10 mniej i można się przejechać .... chodźby zobaczyć a w okolicach poznania jest parę sztuk
Wojtas ja bym wziął jakiś mały magnez, może być miernik grubości lakieru na magnez. Po to żeby sprawdzić tam gdzie blachy lecą najszybciej czy nie połatane jakimiś żywicami lub temu podobnymi wynalazkami. Pisze to ponieważ rolnik z sąsiedniej wioski ślicznego classa kupił, okazało się że tak wyremontowany.
po 90 roczniku był ocynk na blachach ... jak gdzieś nawalone kitu to przecież widac nikt by się nie mordował nad kombajnem aż tak wiele ... ale tak o tego pokazałem dla przykładu na razie tam się nie wybieram
Dobra PAnowie kombajn na podwórku ) idę opijać by się nie rozsechł "D
Niech nie rdzewieje ! :beer:
Opij go dobrze :beer:
Pierwszy kieliszek rozbija się o kombajn, jak szampan o statek. A nie "zdrowie twoje w gardło moje" :beer:
Dobra PAnowie kombajn na podwórku ) idę opijać by się nie rozsechł "D
Wojtek życzę Ci żeby wyszło Ci mniej niż u mnie problemów, i żeby żniwa przebiegły pomyślnie. Zdrowia! Jako że dziś wybory sołtysa u nas
zadowolenia z maszyny w żniwa niech kosi do końca i jeszcze więcej
Co kupiles, bo nigdzie nie widze : ? Niech zbiera zniwo
no ładny ładny, gratulacje. Jaki rocznik? Duzo dałeś?
Ładna maszyna, bezawaryjność życzę.
90 rocznik 2800mtg a dałem 75tys tydzień w kraju
Strony Poprzednia 1 … 4 5 6 7 8 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » Kupno kombajnu ... case czy claas ?
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo