101

Odp: Kupno kombajnu ... case czy claas ?

kompletny po czym to poznajesz ... ?
rotorowiec , wielki silnik brak oszczędności   uwielbiający się zacierać silnik ... 3 sztuki  wioskę obok stoją  z zamordowanymi silnikami

Każdy samochód może służyć Ci do końca życia... tylko wystarczy nim z...... smile

102 Ostatnio edytowany przez Grzegorz89 (2015-01-23 22:09:30)

Trochę się rozejrzałem w temacie kombajnów i nie byłoby normalne, aby przy obecnych cenach za dobre kombajny za 70tys można byłoby kupić maszynę z przystawką do kukurydzy i stołem w dobrym stanie. 70koła nie mało, ale ceny niestety inne obowiązują. Trzeba uważać co się do domu przywlecze. U mnie miało być też lepiej a parę rzeczy wyskoczyło i trzeba kupić, a ceny zawrotne.

103

To fakt u mnie Koledze w 2-och lexionach silniki padły. Szok chłopak się załamał! To nie ifa i remonciki w kredyt mu poszły!

104

wojtas, chodziło mi o przystawke, stół i sieczkarnie,

105

http://olx.pl/oferta/claas-dominator-10 … b5d1db8450

zna ktoś może tego handlarza ?

Każdy samochód może służyć Ci do końca życia... tylko wystarczy nim z...... smile

106

Z lakierni prosto na słoneczko wystawiony.

107

wiem wiem big_smile  widzę że był zmęczony  ale kolor robi swoje  napęd hydro cena  o 10 mniej i można się przejechać .... chodźby zobaczyć a w okolicach poznania jest parę sztuk

108

Wojtas ja bym wziął jakiś mały magnez, może być miernik grubości lakieru na magnez. Po to żeby sprawdzić tam gdzie blachy lecą najszybciej czy nie połatane jakimiś żywicami lub temu podobnymi wynalazkami. Pisze to ponieważ rolnik z sąsiedniej wioski ślicznego classa kupił, okazało się że tak wyremontowany.

109

po 90 roczniku był  ocynk na blachach ...  jak gdzieś nawalone kitu to przecież widac nikt by się nie mordował nad kombajnem  aż tak wiele ... ale tak o tego pokazałem dla przykładu na razie tam się nie wybieram

110

Dobra PAnowie kombajn na podwórku smile)   idę opijać by się nie rozsechł "D

111

Niech nie rdzewieje ! :beer:

" Czasem trzeba zrobić krok w tył  by móc zrobić dwa do przodu . "

112

Opij go dobrze :beer:

113

Pierwszy kieliszek rozbija się o kombajn, jak szampan o statek. A nie  "zdrowie twoje w gardło moje" :beer:

114

wojtas napisał/a:

Dobra PAnowie kombajn na podwórku smile)   idę opijać by się nie rozsechł "D

Wojtek życzę Ci żeby wyszło Ci mniej niż u mnie problemów, i żeby żniwa przebiegły pomyślnie. Zdrowia! Jako że dziś wybory sołtysa u nas tongue

115

zadowolenia z maszyny w żniwa niech kosi do końca i jeszcze więcej

Nie ma to jak FORTSCHRITT

116

Co kupiles, bo nigdzie nie widze : ? Niech zbiera zniwo

117

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/6157a2bc0af3.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/529cb5e0737e.jpg

noo To tak wygląda

118

no ładny ładny, gratulacje. Jaki rocznik? Duzo dałeś?

mdw

119

Ładna maszyna, bezawaryjność życzę.

Nie ma że się nie da, jak się nie chce to się nie da...;)

smile E-516 na części. smile

120

90 rocznik 2800mtg a dałem 75tys   tydzień w kraju