Odp: Sprzęt komputerowy
brat chyba pod gry patrzyl, na pierwszy rzut oka nawet ciekawy
edit;
karta zintegrowana, czego osobiscie bardzo nie lubie
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » Sprzęt komputerowy
Strony Poprzednia 1 … 5 6 7 8 9 10 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
brat chyba pod gry patrzyl, na pierwszy rzut oka nawet ciekawy
edit;
karta zintegrowana, czego osobiscie bardzo nie lubie
grał nie będę bo od tego są komsole po prostu do użytku własnego bo tablet nie wszystko potrafi.
Laptopa jak i stacjonarny możesz zamawiając skonfigurować samemu. Gotowce zawsze mają coś lepszego ale i coś słabszego. Osobiście tak kupuje, pomaga mi w tych zakupach kolega informatyk samouk, jest to wtedy sprzęt wypasiony i tańszy niż w sklepach.
U was OLX działa ?
Działa normalnie.
mi ostatnio jakieś konfiguracje przechodziło chwilowe
jak uzywac laptopa zeby bateria długo zyła, bo sa rózne szkoły. jedni mowia zeby trzymac na ładowarce, a inni jak bateria naładuje sie to odłaczyc ładowarke i jak bedzie słaba tp wtedy podłaczyc
podejrzewam że to dziś już nie ma znaczenia. Producent zadbał o to byś jej używał tak długo jak mu się to opłaca.
A co kupiłęś coś? pochwal się .. Ja kupiłem po świętach dell latitude e6400 za 400zł z systemem bez śladów używania. Jestem bardzo zadowolony.
Kiedyś było tak, jak ktoś od początku trzymał na ładowarce szybciej padała.
Dwa lata temu kupiłem najstarszemu nowego lenovo, a ja dodzieram po nim toshibę tecra, ma 8 lat i śmiga bez zarzutu, oczywiście teraz cały czas pod ładowarką.
kupiłem po wielu perypetiach mam lenovo b590 procek intel i 5 4x2,6 z przyspieszaczem dysk 1TB ram 4 grafika 4000, chyba ze cos pokreciłem
Kiedyś słyszałem że jak siedzisz w domu to laptop na zasilaczu może chodzić a baterie do lodówki (byle nie do zamrażarki) i wtedy najdłużej wytrzymuje .
Bez baterii nie zamkniesz układu, a co dalej nie ruszysz lapka. A co do le ovo to firma ok.
Mieliśmy wcześniej HP i działał bez baterii na samym zasilaczu.
żona ma laptopa, 1,5 roku i zmarnowana juz bateria bo ciągle służy jak pecet na kablu. Ja wolę standardowy komputer. A lapek bez baterii może działać, przynajmniej jak mieliśmy jakiegoś starego hp to działał na samym kablu.
hmmm czy jest sens przez 2 lata (bo tyle spokojnie powinna wytrzymać bateria) zastanawiać się "czy mam już podłączyć baterię czy może jeszcze wytrzyma. Nie rozsiądę się wygodnie w fotelu tylko gdzieś przy gniazdku bo bateria" Nawet nie ma się co zastanawiać tylko używać tak jak jest potrzeba i wygoda a jak bateria zacznie trzymać 30 min to za stówkę kupić można nową. A zazwyczaj wytrzymuje dłużej jak wspomniane na początku 2 lata.
to tablet lepszy spokojnie dzień wytrzyma.
czyli jak robić zeby bateria troche dłuzej zyła?
według mnie to lepiej naładować i odłączyć
panowie mam problem z komputerem a raczej z przeglądarką Mozilla a mianowicie blokuje mi połowę stron w tym youtube ,wyskakuje komunikat Połączenie nie jest bezpieczne, co mam zrobić bo w necie przeczytałem sporo a i tak nic nie pomogło.
Strony Poprzednia 1 … 5 6 7 8 9 10 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » Sprzęt komputerowy
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo