Odp: Ceny zboża,mleka,świnek,nawozów itp. w waszych regionach.
Jego transport i płatność w dniu odbioru
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » GIEŁDA » Ceny zboża,mleka,świnek,nawozów itp. w waszych regionach.
Strony Poprzednia 1 … 74 75 76 77 78 … 145 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Jego transport i płatność w dniu odbioru
jak chcecie mieć lepsze ceny w zakupach u drożej sprzedawać to trzeba sie łączyć w siłe i kupywać więcej trzeba tworzyć grupy producentów rolnych ja jestem członkiem w dwóch spółdzielniach i jednej spółce z o.o.
iii pszenice po ile sprzedałeś ? nawozy po ile kupiłeś masz te lepsze ceny ?
jak tam cena paliwa- dzisiaj zaproponowali mi ropę za 4,19 w hurcie
W poniedziałek kupiłem z dostawom do domu po 4.05 zł
4,19 na tankstelle. w hurcie kto to wie... A co do paliwa to mamy luty więc zwrot akcyzy
W Siedlcach na ulicy Brzeskiej widziałem ON po 4,10 detal a lpg tankowałem w niedziele po 1,56 zł
u nas po 4,15 taniej chyba nie bedzie narazie 3 tyśie wzieliśmy dostawa kiedy chcemy
a u mnie ON 4.39, i tak samo Pb 95- 4.39...
Wczoraj na stacji podrożała o 10 groszy do 4.52 zł
Ja w tym tygodniu kupiłem 3000 po 410 zł
ropa ma jeszcze do czerwca spadać . u nas po 4.14 na stacji więc jak muszę to jadę i biorę w bańki .
ropa ma jeszcze do czerwca spadać . u nas po 4.14 na stacji więc jak muszę to jadę i biorę w bańki .
ja brałem tyle bo akcyzę w tym miesiącu się odpisze vat oddadzą i wyjdzie nieźle
http://www.orlen.pl/PL/DlaBiznesu/Hurto … fault.aspx tak drozeje paliwo obok jest historia cena plus vat i do góry
Ja w tym tygodniu kupiłem 3000 po 410 zł
A akcyzy zwrot dostaniesz w listopadzie. :stu:
Koledzy po ile w waszych stronach chodzi obornik bydlęcy??
Ja biorę 350 zł za rozrzutnik 6 ton. Ładuję, wiozę na miejsce i rozładowuję. Droga to kilka kilometrów na działki na obrzeżasz sąsiednich miast. Jesienią sprzedaję troszkę tego.
farmer1 napisał/a:Ja w tym tygodniu kupiłem 3000 po 410 zł
a dlaczego w listopadzie??
Bo nie pomyślał że faktura ma datę styczniową
MAREKPE napisał/a:farmer1 napisał/a:Ja w tym tygodniu kupiłem 3000 po 410 zł
a dlaczego w listopadzie??
Bo 4 pisałeś w tym tygodniu, to pomyślałem, że kupiłeś w tym, a nie poprzednim, bo ten zaczął się 2 lutego a w lutym zbieramy faktóry na sierpień.
Strony Poprzednia 1 … 74 75 76 77 78 … 145 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » GIEŁDA » Ceny zboża,mleka,świnek,nawozów itp. w waszych regionach.
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo