Odp: GG FORUMOWE
Ryki to druga strona, i w lubelskim. A co to dokładnie ta bejca? Pierwsze słyszę
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » GG FORUMOWE
Strony Poprzednia 1 … 169 170 171 172 173 … 593 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Ryki to druga strona, i w lubelskim. A co to dokładnie ta bejca? Pierwsze słyszę
Pewnie do konserwacji.
Ryki to moje rejony Ale co to jest bejca to nie wiem. Sąsiedzi jak już to konsumują berbeluchę
Jak zwał tak zwał.Towar b.dobrej jakości.
Im bliżej na wschód tym lepsza
Dzisiaj na blokadzie było ,że do 200 szt świń parę zeta dołożą ale dokładnie nie wiem bo degustowaliśmy "bejcę" z pod Ryków[ lubelskie].Pajej czy to twoje rejony?
Paweł tak na blokadzie się bęjcowaliście ? obecnie to trochę strach bo można się później na youtube obejrzeć :wow:
my na to mówimy regionalna jak by nie patrzał to wyrób regionalny:D
Czysta ekologia
Byłem dziś na targach w Ostródzie , maszyny ładne ale żadnej nowinki technicznej nie było .Jedno co mi utkwiło to to że sprzedawcy są coraz bardziej nie douczeni a ich wiedza ogranicza się do wykucia na pałę folderów reklamowych !
Byłem dziś na targach w Ostródzie , maszyny ładne ale żadnej nowinki technicznej nie było .Jedno co mi utkwiło to to że sprzedawcy są coraz bardziej nie douczeni a ich wiedza ogranicza się do wykucia na pałę folderów reklamowych !
Co upatrzyłeś do majsterkowania w długie zimowe wieczory .
ja miałem jechać do Ostródy ale zachorowałem i szwagier co w Raitechu pracuje mówił że nic specjalnego nie ma tak że odpuściłem sobie i chyba dobrze zrobiłem.
Tak jak piszesz Koseś, dodatkowo tez jeszcze lepiej wiedzą co konkurencja ma w ofercie i na jakich warunkach niż to co sami maja.
Też byłem.Jeden powiedział przynajmniej szczerze że za chwilę to będą rolnikom po palcu w dupe wchodzić aby coś kupili.
Byłem parę lat temu w poznaniu też tak pomyślałem co Koseś . Jak tak dalej będzie to te nowe sprzęty będą się kurzyć ale nie od pracy w polu ...
A ja samochodu nie mam do końca zrobionego ii musiałem siostrzenicy pilnować i tyle było z wyjazdu do Ostródy
Ja wybieram sie do kielc na agrotech, bo izby maja sie dołozyc i za darmo ma byc to mysle ze mozna podjechać
Transport z nawozem jedzie no i musiałem obudzić 323 ze snu zimowego...... cholera zapomniałem jak się nim rusza ! Wajhuje i nic! upss to nie ta dzwignia....
Jak mogłes zapomniec jak się forszem jeździ to jak jazda na rowerze
Transport z nawozem jedzie no i musiałem obudzić 323 ze snu zimowego...... cholera zapomniałem jak się nim rusza ! Wajhuje i nic! upss to nie ta dzwignia....
Ja miałem podobnie z c-330 jak długo nie jeździłem to zapomniałem gdzie który bieg jest, ale jedno spojrzenie i pamięć wróciła
Nie no pamięć mi też wróciła ale śmiałem się sam z siebie.... 20t rozładowane
Musze poszerzyć wjazd bo mimo 7m jest problem z "złamaniem się" bo droga ma 4m użytecznej szerokości. No i trzeba ciągnikiem z kazdym workiem te 50m ........ szkoda opon na wstecznym....
Strony Poprzednia 1 … 169 170 171 172 173 … 593 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » GG FORUMOWE
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo