101 Ostatnio edytowany przez koseś (2014-12-31 23:05:04)

Odp: Ciagnik FORTSCHRITT 323A

Ja dałem za punk 4 zasad forum ,zresztą za 90 post tego wątku już dostałem minusa wiadomo od kogo :play:

102

Koseś masz ode mnie pochwałę na piśmie, za cywilną odwagę :brawo:

103 Ostatnio edytowany przez Grzegorz89 (2014-12-31 23:26:02)

Chyba pierwszy co się przyznał, odkąd się zalogowałem jeszcze nikt tak nie zrobił. Pochwała się należy, jak nic. Tak czy inaczej coraz więcej ludzi się loguje i piszą tak nieskładnie jakby do szkoły nie chodzili. Polski język- trudny język.

104

Pajej napisał/a:

co studiujesz kolego? ja do Rzeszowa mam nie daleko i często tam bywam

dzienki, Panowie :pa:
studiuju specialnost FIZYKA, ukoncyl studiu we Stanislawowi, teraz i w Stanislawowi i w Rzeszowi.

105

Roctyk skrzynkę mailową masz pełną i wszystko chyba nie doszło.

106

nic nema, a moze na roctyslaw@gmail.com, mozete sprobuwac?

107

Jutro podeślę Ci jeszcze raz, na ten drugi adres.

108

roctyk napisał/a:
Pajej napisał/a:

studiuju specialnost FIZYKA, ukoncyl studiu we Stanislawowi, teraz i w Stanislawowi i w Rzeszowi.

kolego powiesz szczerze na jakich warunkach studiujesz, jakieś stypendia, darmowe akademiki? bo moi znajomi studenci mówią że ludzie z Ukrainy maja lepiej niż oni. Jaka jest prawda?

Rolnik z powołania:-)

109

Pajej napisał/a:
roctyk napisał/a:
Pajej napisał/a:

kolego powiesz szczerze na jakich warunkach studiujesz, jakieś stypendia, darmowe akademiki? bo moi znajomi studenci mówią że ludzie z Ukrainy maja lepiej niż oni. Jaka jest prawda?

Cześc! Teraz studiuju na magisterskim stupnie i w Stanislawowi i w Rzeszowi, na darmowiej akademici. Stypendia tylko iz Stanislawowa, we Rzeszowi nic nema, jezeli byla by karta polaka, to mozna brac stypendiu, teraz planuju cos takie zrobic, jestem trochy polakiem)
teraz byla sesja w Stanislawowi, dalej w konce stycznja we Rzeszowi.
pomiędzy uniwersytetem Stanislawowskim  i Uniwersytet Rzeszowski podpisał umowę wymianę studentów kierunku Fizyka (nauczyciel). U Rzeszowskiem Uniwersyteti studiuju kierunok Fizyka doswiadcalna - ekofizyka.
Nic lepszego od polskich studentów tam nema, trochę trudne, trudnym językiem z droższych noclegów niż na Ukrainie, ale to jest Europa, choć istnieje wiele do zaoferowania.
Teraz jest przywieziony z Polski koparka Fortschritt T-188 i ciagnik Fortschritt ZT 323A. Mam duzo tych silnikiw IFA juz 15 lat, oni jest prosti i bardzo dobri!

110

Sprzedam 2 stuki 323 i starszy tanio bo do remontu lub na cześci. kuj-pom .

111

Podeślij jakieś namiary bo kolega szuka.

Transport lawetom do 10 ton 696364854 24 h

112

http://olx.pl/oferta/fortschritt-zt-323 … d404c2cf0c to kogoś z forum ? może ktoś coś więcej o nim ?

Fortshritt: ZT325-A , D038, B-201.
Ford NewHolland 7840, Lamborghini 653 DT,
URSUS C-360 , Caterpillar 428B,
Case Magnum 7210, MF 38

113

No MARKA to jest kolo Leszna

114

czesc kolezko czy masz jeszcze tego forszajka bo jestem zainteresowany kupnem takiej maszyny-moze wiesz jakiegoś w poblizu-pozdrawiam

115

Przedstaw się ładnie i składnie.Gdzie mieszkasz ,co chcesz kupić,ile wydać to coś zaradzimy.W okolic  są dwie sztuki.

116

Kupie forszaja 323 w dobrym stanie i za rozsądną cene-pozdrawiam

117

Marekgas już sprzedał to w okolicy jest tylko mój,chyba że ktoś podobnie jak ja" niby"sprzedaje ale nigdzie nie ogłasza.

118 Ostatnio edytowany przez PawełS.64 (2015-03-07 16:22:23)

tfoks napisał/a:

Kupie forszaja 323 w dobrym stanie i za rozsądną cene-pozdrawiam

Co jest ,że jesteś taki incognito,wstydzisz się że chcesz kupić ciągnik?:nie_wiem:

119

Hej witam cieplutko-dzis jest troszke czasu a wiec napisze wiecej-jestem z woj świetokrzyskiego a Tomek mam imie-jak pisałem wczesniej mysle nad zakupem ciągnika-główną pracą ciągnika ma byc napęd WOM przy rębaku o zapotrzebowaniu ok80koni oraz przemieszczaniu sie w granicach 40km do lasu z przyczepą objętościową-po przglądnieciu paru forum to właśnie forszaj by spełnił moje oczekiwanie-przynajmniej ja tak mysle-nie drogi,mocny,szybki,oszczędny-jesli chodzi o cene to wiem ze nie ma nic za darmo-potrzebuje ciągnik dobry,sprawny z dokumentami za rozsądną w miare cene-jakby mógły mi ktoś tu doradzic czy dobrze myśle w kierunku forszajka to bede wdzięczny bardzo-jak by ktoś miał w miare zadbanego traktorka to prosze o kontakt 663732677 a myśle ze sie dogadamy-pozdrawiam i milutkiej niedzieli zycze

120

zanim kupilem mojego, robil to samo, rebak i przyczepa, więc sie chyba nadaje