Odp: Ciagnik FORTSCHRITT 323A
Ja dałem za punk 4 zasad forum ,zresztą za 90 post tego wątku już dostałem minusa wiadomo od kogo :play:
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Sprzedam » Ciagnik FORTSCHRITT 323A
Strony Poprzednia 1 … 4 5 6 7 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Ja dałem za punk 4 zasad forum ,zresztą za 90 post tego wątku już dostałem minusa wiadomo od kogo :play:
Koseś masz ode mnie pochwałę na piśmie, za cywilną odwagę :brawo:
Chyba pierwszy co się przyznał, odkąd się zalogowałem jeszcze nikt tak nie zrobił. Pochwała się należy, jak nic. Tak czy inaczej coraz więcej ludzi się loguje i piszą tak nieskładnie jakby do szkoły nie chodzili. Polski język- trudny język.
co studiujesz kolego? ja do Rzeszowa mam nie daleko i często tam bywam
dzienki, Panowie :pa:
studiuju specialnost FIZYKA, ukoncyl studiu we Stanislawowi, teraz i w Stanislawowi i w Rzeszowi.
Roctyk skrzynkę mailową masz pełną i wszystko chyba nie doszło.
nic nema, a moze na roctyslaw@gmail.com, mozete sprobuwac?
Jutro podeślę Ci jeszcze raz, na ten drugi adres.
Pajej napisał/a:co studiujesz kolego? ja do Rzeszowa mam nie daleko i często tam bywam
studiuju specialnost FIZYKA, ukoncyl studiu we Stanislawowi, teraz i w Stanislawowi i w Rzeszowi.
kolego powiesz szczerze na jakich warunkach studiujesz, jakieś stypendia, darmowe akademiki? bo moi znajomi studenci mówią że ludzie z Ukrainy maja lepiej niż oni. Jaka jest prawda?
roctyk napisał/a:Pajej napisał/a:co studiujesz kolego? ja do Rzeszowa mam nie daleko i często tam bywam
studiuju specialnost FIZYKA, ukoncyl studiu we Stanislawowi, teraz i w Stanislawowi i w Rzeszowi.kolego powiesz szczerze na jakich warunkach studiujesz, jakieś stypendia, darmowe akademiki? bo moi znajomi studenci mówią że ludzie z Ukrainy maja lepiej niż oni. Jaka jest prawda?
Cześc! Teraz studiuju na magisterskim stupnie i w Stanislawowi i w Rzeszowi, na darmowiej akademici. Stypendia tylko iz Stanislawowa, we Rzeszowi nic nema, jezeli byla by karta polaka, to mozna brac stypendiu, teraz planuju cos takie zrobic, jestem trochy polakiem)
teraz byla sesja w Stanislawowi, dalej w konce stycznja we Rzeszowi.
pomiędzy uniwersytetem Stanislawowskim i Uniwersytet Rzeszowski podpisał umowę wymianę studentów kierunku Fizyka (nauczyciel). U Rzeszowskiem Uniwersyteti studiuju kierunok Fizyka doswiadcalna - ekofizyka.
Nic lepszego od polskich studentów tam nema, trochę trudne, trudnym językiem z droższych noclegów niż na Ukrainie, ale to jest Europa, choć istnieje wiele do zaoferowania.
Teraz jest przywieziony z Polski koparka Fortschritt T-188 i ciagnik Fortschritt ZT 323A. Mam duzo tych silnikiw IFA juz 15 lat, oni jest prosti i bardzo dobri!
Sprzedam 2 stuki 323 i starszy tanio bo do remontu lub na cześci. kuj-pom .
Podeślij jakieś namiary bo kolega szuka.
http://olx.pl/oferta/fortschritt-zt-323 … d404c2cf0c to kogoś z forum ? może ktoś coś więcej o nim ?
No MARKA to jest kolo Leszna
czesc kolezko czy masz jeszcze tego forszajka bo jestem zainteresowany kupnem takiej maszyny-moze wiesz jakiegoś w poblizu-pozdrawiam
Przedstaw się ładnie i składnie.Gdzie mieszkasz ,co chcesz kupić,ile wydać to coś zaradzimy.W okolic są dwie sztuki.
Kupie forszaja 323 w dobrym stanie i za rozsądną cene-pozdrawiam
Marekgas już sprzedał to w okolicy jest tylko mój,chyba że ktoś podobnie jak ja" niby"sprzedaje ale nigdzie nie ogłasza.
Kupie forszaja 323 w dobrym stanie i za rozsądną cene-pozdrawiam
Co jest ,że jesteś taki incognito,wstydzisz się że chcesz kupić ciągnik?:nie_wiem:
Hej witam cieplutko-dzis jest troszke czasu a wiec napisze wiecej-jestem z woj świetokrzyskiego a Tomek mam imie-jak pisałem wczesniej mysle nad zakupem ciągnika-główną pracą ciągnika ma byc napęd WOM przy rębaku o zapotrzebowaniu ok80koni oraz przemieszczaniu sie w granicach 40km do lasu z przyczepą objętościową-po przglądnieciu paru forum to właśnie forszaj by spełnił moje oczekiwanie-przynajmniej ja tak mysle-nie drogi,mocny,szybki,oszczędny-jesli chodzi o cene to wiem ze nie ma nic za darmo-potrzebuje ciągnik dobry,sprawny z dokumentami za rozsądną w miare cene-jakby mógły mi ktoś tu doradzic czy dobrze myśle w kierunku forszajka to bede wdzięczny bardzo-jak by ktoś miał w miare zadbanego traktorka to prosze o kontakt 663732677 a myśle ze sie dogadamy-pozdrawiam i milutkiej niedzieli zycze
zanim kupilem mojego, robil to samo, rebak i przyczepa, więc sie chyba nadaje
Strony Poprzednia 1 … 4 5 6 7 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Sprzedam » Ciagnik FORTSCHRITT 323A
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo