Odp: GG FORUMOWE
to nie wiem bo mi jakoś coś nie działa
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » GG FORUMOWE
Strony Poprzednia 1 … 188 189 190 191 192 … 593 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
to nie wiem bo mi jakoś coś nie działa
nie wyskakują ci przypadkiem po bokach jakieś dodatkowe oferty na paskach? Jeśli tak to masz wirusa i trzeba go usunąć.
A jak się go pozbyć bo momentami to pół ekranu mi zasłaniają ... avast nic nie wykrywa a reinstal systemu mi się nie uśmiecha na chwilę obecną.
I jak sądzicie, muszę przedłużyć płytę gnojową, lepiej wylewać murki betonowe i dno czy skorzystać z takich profili ??
http://olx.pl/oferta/plyty-betonowe-elk … 8f17fbe61f
Daleko masz po to? Chyba szybciej zrobić od nowa ..... weź to wydłub z ziemi..... przewieź
to ścierwo instaluje się przy okazji ściągania jakichś programów i plików i jest problem z usunięciem, bo dobrze bywa ukryte.
Program nazywal się cbyba Adware. Instalujesz i usówasz wsio co znalazł....
No jest na tym tylko dopisek Internet Program i nie mogę wytępić dziadostwa... najgorzej na olx tego wyskakuje ..
http://olx.pl/oferta/elki-betonowe-CID6 … 17750fb7f9 po te mam 50km, trzeba by tira nająć i śmigać bo minimum 6 metrów x2 murki czyli 20 sztuk bym musiał wziąć. Wydłubać nie taki problem ale gorzej wozić, przyczepką pojedyńczo :walka:
PS. bamreras na pierwszy rzut oka widać że my się dogadujemy
Lepiej wynajmij formy szalunkowe metalowe.
Pustaki fundametnowe na mur normalna wylewka na "posadzkę"
http://taniemurowanie.pl/pl/bruk-bet-pu … nkowe.html
Trzeba policzyć....
Albo można zrobić na to formę, jest prosta, kiedyś po wsi taka krążyła. Robiłem z ojcem podobne pustaki tylko trzeba jeszcze stół wibracyjny...
Jest jutro jakieś święto w końcu czy nie ma? Miałem jechać pryskać, ale deszcz mnie zgonił. A jedni mówią że święto drudzy że nie,.... ?
pryskaj to miastowi świętują.
Jak jest pogoda to pryskaj nie patrz na święta
Tia właśnie! . Dzisiaj padało to 323 dostał nową rurę wydechową mniej zasłania i ten dzwięk :satan: :walka: .
ja dzisiaj cały dzień mtz robiłem
Jak jest pogoda to pryskaj nie patrz na święta
To jest czy nie ma? Prawda jest taka, że i tak nadają na opady, to się zobaczy. Może pojedziemy do znajomych, rozpalimy grilla,wypijemy piwko i ponarzekamy trochę na wszystko
Ogólnie najbardziej mnie wkurza, jak wszyscy walą z opryskiem w południe, a ja czekam na wieczór. Wszyscy opryskają a ja latam po nocach....
Jak widzę że z pogodą krucho to walę czy święto czy nie....
Nie Ciebie jednego wkurzają .....
sławek77 napisał/a:Jak jest pogoda to pryskaj nie patrz na święta
To jest czy nie ma?
Prawda jest taka, że i tak nadają na opady, to się zobaczy. Może pojedziemy do znajomych, rozpalimy grilla,wypijemy piwko i ponarzekamy trochę na wszystko
Ogólnie najbardziej mnie wkurza, jak wszyscy walą z opryskiem w południe, a ja czekam na wieczór. Wszyscy opryskają a ja latam po nocach....
podobno biskupi przeniesli 3go maja na sobote bo chca wiecej swietowac, to mnie wkurza, ale ja swietuje
Dzień flagi w kraju istniejącym tylko teoretycznie.....
My wczoraj pryskalismy oziminy a dziś juz deszcz napadal i wgl mówią ze cały tydzień na być brzydko to się zrobiło i będzie spokój z głowy.. A święto to różnie wychodzi.. My np Obchodzimy dzień Strażaka w naszej małej jednostce tzn przemarsz na cmentarz uczcić pamięć umarłych strażaków a potem do kościoła na mszę i potem wracamy do jednostki na kiełbaski no i takie tam... Raczej 3 Maj się obchodzi a reszta to pracujące. zawsze 1 maja się sadzilo ziemniaki a 2 tez się robiło wiec rób jak pogoda dopisuje
Strony Poprzednia 1 … 188 189 190 191 192 … 593 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » GG FORUMOWE
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo