Odp: Rozkosze podniebienia...
wygląda dość zacnie
pogratulować talentu :brawo:
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Pokój do pogawędek » Rozkosze podniebienia...
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
wygląda dość zacnie
pogratulować talentu :brawo:
wszystko jadalne, czacha to tort biszkoptowy przekładany różnymi masami i obleczony lukrem i pokolorowany barwnikami spożywczymi
Piękne !!!!!!! Ojciec w metalu a córa w cukrze tworzy Gratulacje na ręce córki !!!!!
dzięki w imieniu młodej
Z prawdziwą sztuką tak to jest, że patrzysz i nie wiesz co widzisz.
"Dama z łasiczką" - dama do ..., łasiczka do zjedzenia, czy rama do spalenia ?
Róża - do wąchania, patrzenia, zjedzenia ? To jest sztuka !
Gratulacje.
Zajefajne gratulacje.
Super, jak znajdę to wstawię zdjęcia co koleżanka robiła u nas na różne imprezy torty. Np tort z męskim sprzętem, pies, boisko do piłki nożnej a na nim goła baba przesłonięta polską flagą, takie małe dziecięce buciki... Dziewczyna ma talent nie do opisania, chciała w tym kierunku stworzyć jakąś małą działalność ale ma chore dziecko i to jemu poświęca większość czasu jedynie tylko tyle co zrobi u siebie w mieszkaniu dla znajomych
Gratulacje
Gratulacje ) własnie coś temat ucichł może jakieś nowe przepisy ?
Coś dla ducha i coś dla ciała, sztuka kulinarna całą gębą Gratulacje dla córki.
Wojtas stary dobry przepis, nic lepszego nie wymyślono, 1410 :dance:
Okazuje się że smaczne żarcie nie jest zdrowe, kawa owszem ale w formie lewatywy :hmmm: https://www.youtube.com/watch?v=XUabhmmggH8
Jezeli chcesz zdrowo to dieta ketogeniczna. Jak masz checi to Dr Czerniaka posłuchaj. Wiadomo ze nie wszystko na raz bo to rewolucja.
Widziałem kilka osób na takiej diecie i wygladali jakby byli chorzy. Ogólnie osoby które znam, i które zaczęły się ''zdrowo'' odrzywiać w mojej ocenie gorzej wygladaja niż przed rewolucjami.
Mi puki co służy dieta z dziczyzny....
Okazuje się że smaczne żarcie nie jest zdrowe, kawa owszem ale w formie lewatywy :hmmm: https://www.youtube.com/watch?v=XUabhmmggH8
Obejrzałem od deski do deski i chyba nawet ze zrozumieniem. Sam nie wiem co o tym myśleć. W między czasie zjadłem kilka żeberek z kapusta, wypiłem 2żywce i żonka skończyła ciastko to dała mi 3kawałki.
Chyba jednak obejrzałem, ale bez zrozumienia :stu:
Mi służy odżywianie zgodne z grupą krwi.
Syn trenuje amatorsko kulturystykę, dla jakiegoś tam wyglądu i zdrowia. Odżywia się zdrowo i też zgodnie z zaleceniami dla grupy krwi i swoją aktywnością fizyczną. Zbadał swój wiek metaboliczny, w wieku 19,5 według pomiarów jego organizm ma 12 lat. Robiący mu pomiar powiedział że chłopaki w jego wieku zdarzają się z organizmem 40 lat.
A w niebo jeszcze patrzy? Czy tylko na hantle?
Leży pod gryfem to przez okno moze na niebo patrzy
Amatorsko ale poważnie podchodzi do treningów. W domu ma siłownię skompletowaną przez najstarszego, ławeczki dwie
W Gdańsku ma wykupiony karnet na siłowni, czekam na komentarz że tam na pewno koksuje.
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Pokój do pogawędek » Rozkosze podniebienia...
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo