Odp: Talerzówka Souchu Pinet
BDT- Bardzo dobra talerzówka a chcesz ją sprzedać czy jak?
Telefon 695 076 269
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Inne maszyny » Talerzówka Souchu Pinet
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
BDT- Bardzo dobra talerzówka a chcesz ją sprzedać czy jak?
Leszku szkoda mi jej zamieniłem się za małą Polska zawieszna, swoją sprzedałem i kupiłem jednego dnia ruską pojechalismy z kolega niskopodwoziówka po drodze oddałem swoja i z pod Legnicy przywiozłąm ruska dobrze że była sobota i duże mrozy strach jechać duża szerokość :):)
Panowie a co myślicie o
http://allegro.pl/brona-talerzowa-od-2- … 56780.html
zastanawiam się nad czymś takim bo u mnie w okolicy nie ma takich cacek za wschodniej granicy, a jeśli już jest to 10tys trzeba dać
ja tez myślę kupić taka bronę tylko 3,15. jakości nie ma co sie spodziewać
Dzwoniłem do sklepu na alegro i też pytałem sie o 3,15 z ramą wzmocnioną i transportem do domu wyniesie 5850 zł cena nawet dobra
Z tego co mi jeszcze w szkole mówili to dostali właśnie taką zawieszaną to zaraz to wymienili bo strasznie ciągnikiem miotało przy ciężkich ziemiach. Ja raz z taką jeździłem zetorem 5211 i nie było najgorzej tyle że długo nią nie jeździłem.
ja chcę sobie kupić taką ciąganą myślę że do 5 tysięcy coś znajdę.
Ja kupiłem zawieszana 4x8 używaną i dałem 2100 koleś cenił 2700 rama to kątownik hutniczy. Taką z allegro ma sąsiad 2x8 chyba w pierwszym tygodniu pogieli rame jest miękka i chińska.
Konkret.. 1,5t ma?
Szczerze to nie wiem, ale chyba 2t z hakiem
Jaka szerokość jej jest i ile trzeba za taką zabulić ?? Rozglądam się trochę za kupnem, ale trochę mniejszej, tak około 3,5 metra
nooo ponad 2 to na pewno, solidna talerzówka oby się dobrze sprawowała w polu
4 metry, wyszła dość tanio 12 tysi, bo po rodzinie wzięta , ale u handlarzy chodzą takie od 15 do 20 tys.
https://www.olx.pl/oferta/brona-talerzo … bf6d0e2ce8
Ma ktoś coś takiego? I ile to warte?
Myślę że warta uwagi.
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Inne maszyny » Talerzówka Souchu Pinet
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo