Odp: oswietlenie zbiornika ziarna
Wstaw fotki
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » podajniki i zbiornik na ziarno » oswietlenie zbiornika ziarna
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Wstaw fotki
no chcialem ale cos ta witryna nie jest dostepna moge wyslac na e mail
Jutro zerkne do mojego może coś pomogę
Siema
Może trochę odbiegnę od tematu ale.. otóż mam 514 i w zbiorniku na zboże mam czujnik, ale za cholerę nie wiem co on załącza (koguty,kontrolki,sygnał dźwiękowy ;o) Kosiłem jęczmień i myślałem, że przy koszeniu się dowiem, ale dupa nic nie zadziałało ;/ Dodam, że bezpieczniki w porządku
to odłącz kabelki od tego czujnika i połącz je, może czujnik jest padnięty i dlatego nic nie świeci
Kurdę właśnie byłem to porozkręcać i widzę, że do czujnika są tylko podłączone dwa kable, które prowadzą do włącznika kogutów jeden a drugi na masę O.o nie wiem elektrykiem nie jestem ale czy tam nie powinno być więcej kabli? czy nie powinno być tak że dwa zasilające idą i od czujnika dwa kolejne odbiegają na np koguta? Jeśli mógł by mi ktoś to tak krok po kroku wytłumaczyć to bym od nowa go podłączył
witam mam 514 chciał był podłączyc kogut i oswietlenie w zbiorniku i niewiem gdzie jest wylacznik swiatla , czy bedzie mebrana i wlącznik od bizona
Włącznik oświetlenia masz przy włączniku wentylatora kabiny.
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » podajniki i zbiornik na ziarno » oswietlenie zbiornika ziarna
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo