Odp: GG FORUMOWE
żyto?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » GG FORUMOWE
Strony Poprzednia 1 … 212 213 214 215 216 … 593 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
żyto?
Nie szuka ktoś nieco zdekompletowanego hydralicznego zgarniacza obornika? Jest silnik z pompą i sterowaniem, siłownik hydrauliczny ze 2 metry wysuwu, i ze 30 metrów zgarniacza łopatkowego.
Ile cenisz? Jaka szerokosc zgarniania? I co trzeba uzupelnic?
I po dożynkach. Wygrałem 150kg kwalifikatu pszenicy. A żona podczas tańca rozwaliła sobie łękotke. I od 10 jeździliśmy po szpitalach. W środę się okaże jak będzie wyglądało leczenie.
Kaca brak....
łękotka to delikatny temat, niech uważa na siebie. Zdrówka życzę. A u Ciebie dopiero rzeczywiście dożynki?
gminne....
Krzysiek jeżeli mowa o zdrowiu to miałem Ci przypomnieć o szczepieniu przeciw grypie, to właśnie jest ten czas. Osobiście zaszczepię się po niedzieli z braku czasu, byle nie złapać jakiejś infekcji bo szczepienie się odwlecze.
Rety Androl Ty masz pamięć :wow:
Dziękuję za przypomnienie. :beer:
Mnie coś drapie w gardle od tygodnia.
Najmłodszą też bierze właśnie pełnię przy niej dyżur. Ma jakieś problemy ze snem..... to bedzie długa noc... ehhh a planowałem wstać o 6 i jechać posiać trochę żyta bo na 11 do szpitala z żoną...
Ile takie szczepienie kosztuje? Żona w pracy jak jest na obsłudze petentów to co chwila coś łapie
32 zł ja tyle płacę dziś idę
Ktoś może chce Kupić wkład filtra powietrza do Fortschritta ?
za ile/
Przecież do forsza pasuje filtr od bizona który jest dużo tańszy
A za ile to nie wiem bo nowy przyszedl od PiotrK a ja zapomnialem ze ja mam filtr mokry to ten suchy mi nie pasuje wiec moge komus odsprzedac
No i kukurydza skoszona. Nie cale 5ha w 2,5h... pryzma 1m wezsza i 0,5m nizsza...
No jestem pod wrażeniem 300 kucy Marka (mpopis) jesteś twarzą tygodnika rolniczego,
gratulację,
A co oni zawsze dają twoje rozczochrane zdjęcie a pro po ciągnika to na jakich obrotach silnika przeważnie pracujesz a jakie są maksymalne ?
silnik ma ustawione odcięcie na 1500obrotów, i więcej nie ma. Najprawdopodobniej kierowca miał za ciężkiego buta i mu odcieli, a ja też nie miałem powodu aby zwiększać obroty, bo mocy jest dość i z paliwem obchodzi się roztropnie
Czyli wtrysk sterowany kompem?
Kilka razy jeżdziłem TIRem ze zbożem i motorek w trasie na górkach 1100-1300
Strony Poprzednia 1 … 212 213 214 215 216 … 593 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » GG FORUMOWE
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo